Κατάληψη στο 2ο Λύκειο Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Σε κατάληψη του σχολείου  προχώρησαν χθες Τρίτη 24 Οκτωβρίου οι μαθητές της Γ΄τάξης του 2ου Σχολείου Αμαλιάδας, διαμαρτυρόμενοι για την πενθήμερη εκδρομή, αφού δεν έχουν καταφέρει να βρουν την χρυσή τομή με τους καθηγητές για το πότε θα πραγματοποιηθεί η πενθήμερη εκδρομή.

Οι μαθητές της Γ Λυκείου θέλουν να γίνει η πενθήμερη εκδρομή τον μήνα Δεκέμβριο, αλλά δεν μπορούν να βρουν συνοδούς καθηγητές το συγκεκριμένο διάστημα με τους καθηγητές να προτείνουν στους μαθητές η πενθήμερη εκδρομή να γίνει τον Μάρτιο.

Από την πλευρά τους οι μαθητές δεν θέλουν τον μήνα Μάρτιο, αφού όπως υποστηρίζουν τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει συμμετοχή καθώς οι περισσότεροι θα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις και ακόμα ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην τους συνοδεύσουν ούτε τότε οι καθηγητές.

Έτσι το 15μελές μαθητικό συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσουν σε κατάληψη του σχολείου και χθες το πρωί έβαλαν λουκέτο στην είσοδο του σχολείου και δεν επέτρεψαν την είσοδο στους καθηγητές,χωρίς να υπάρξει καμία λύση.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα