Καταγγελία για «εισβολή και τραμπουκισμούς» στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας!

spot_img

Προτεινόμενα

Την εισβολή στα γραφεία της «από νεαρό άντρα που κατά δήλωση του (και όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα από την αστυνομία) είναι γιός του Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαου Μπακουλόπουλου», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τη Γ’ ΚΟΠ «ο  νεαρός Μπακουλόπουλος εισέβαλε έξαλλος στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρίζοντας, προπηλακίζοντας και χειροδικώντας κατά του (καθαιρεμένου την ίδια ημέρα) Προέδρου κ Βαγγέλη Χριστοφόρου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα και των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας»!

Αναφορικά με το περιστατικό η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, επισημαίνει τα εξής:

«Τέτοιες πρωτοφανείς συμπεριφορές, που θυμίζουν παλαιότερες μαύρες εποχές, δεν θα μείνουν αναπάντητες, πολύ περισσότερο όταν προέρχονται από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον ενός δημόσιου λειτουργού. Ήδη κατατέθηκε μήνυση από τον κ. Χριστοφόρου Ευάγγελο και ξεκίνησε η διαδικασία του αυτόφωρου…. Καλούμε όλους τους θεσμούς και τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψουν τις νόμιμα λειτουργούσες οργανώσεις και τις διοικήσεις τους από τέτοιου είδους συμπεριφορές και από κάθε εκτροπή που οδηγεί σε κατάχρηση εξουσίας από δημόσιους λειτουργούς».

 

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα