ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία για την καθυστέρηση συζήτησης του θέματος στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών

  • 6
    Shares

Καταγγέλουμε ως απαράδεκτη την στάση της Περιφερειακής Αρχής να μην φέρνει για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το πρόβλημα που υπάρχει με την μόλυνση του περιβάλλοντος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στα Λεχαινά από μονάδα επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων, παρά τις επανηλλειμένες προσπάθειες του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αλλά και του αιτήματος που κατέθεσε την 1η Νοέμβριου 2018  η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Είναι ένα θέμα που εδώ και καιρό έχει πάρει Πανελλήνιες διαστάσεις, έχει συζητηθεί και στην βουλή, στο Περιφερειακό Συμβούλιο ύστερα από αίτημα που είχαμε καταθέσει.

Οι ευθύνες της Περιφερειακής Αρχής είναι μεγάλες. Καλούμε για ακόμα μία φορά την Περιφερειακή Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να φέρει το θέμα για συζήτηση, προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα, να δωθεί ο λόγος στους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής, να υπάρξουν μέτρα για την αντιμετώπισή του, μιας και η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τους ελέγχους στη συγκεκριμένη περίπτωση.


  • 6
    Shares