Καταγγελία για τους κινδύνους που υπάρχουν από το υδραγωγείο της «Εισβοράς» Λαμπείας (φώτο)

Καταγγελία για τους κινδύνους που υπάρχουν από το υδραγωγείο της «Εισβοράς» Λαμπείας

Διαμαρτυρία εκφράζουν οι κάτοικοι δύο συνοικιών στη Λαμπεία του δήμου Αρχ. Ολυμπίας, προς την Αποκεντρωμένη Διοίκησης, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς και άλλους εμπλεκόμενους φορείς,  σχετικά με την κακή κατάσταση που   βρίσκεται το υδραγωγείο της «Εισβοράς».

Ειδικότερα σε σχετική  καταγγελία που εστάλη από την Πανελλήνια Εκπολιτιστική Ένωση Λαμπειέων, αναφέρεται ότι  κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων από το νερό του υδραγωγείου

«Δυστυχώς, όταν προ τριών και πλέον μηνών αναφέραμε την κατάρρευση της οροφής του εν λόγω Υδραγωγείου και επιστήσαμε στους κατ΄ εξοχήν υπεύθυνους Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας και  Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αρχ. Ολυμπίας, όχι μόνο αγνόησαν τις εκκλήσεις μας, αλλά κατά τρόπο βάναυσο και άθλιο κορόιδεψαν τους κατοίκους των δυο συνοικιών ότι δήθεν σε μια εβδομάδα θα αποκαταστήσουν τη βλάβη. Μάλιστα στο σημείο της καταστροφής μετέφεραν υλικά (τσίγκους και σιδηροσωλήνες) τρεις μήνες τώρα, τα υλικά αυτά (όπως δείχνουν οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες) έχουν πεταχτεί εδώ και εκεί (!!!).

Επίσης, στη μια φωτογραφία θα δείτε τον βούρκο του νερού του Υδραγωγείου που αναγκάζονται οι κάτοικοι να πίνουν !!!» αναφέρεται στην καταγγελία.

Ακόμα γίνεται λόγος για  «εγκληματική αδιαφορία εις βάρος της υγείας των συμπολιτών μας που επιδεικνύουν οι υπεύθυνοι στο Δήμο και τη ΔΕΥΑ της Αρχ. Ολυμπίας. Ελπίζουμε να λάβετε τα ενδεικνυόμενα μέτρα, διαφορετικά θα σας βαρύνει και σας η ευθύνη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.