ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Καταγγελία του δήμου Πηνειού κατά Λυμπέρη…


Επίσημη καταγγελία κατά του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη υπέβαλε χθες ο δήμος Πηνειού, μέσω του αρμόδιου αντιδημάρχου του κ. Σπύρου Βασιλείου, στο Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, στην Εισαγγελία Αμαλιάδας και το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με την καταγγελία του δήμου Πηνειού, που έρχεται ως συνέχεια του εξώδικου κατά της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ο δήμος Ήλιδας προχώρησε μονομερώς στην λειτουργία του διυλιστηρίου του Φράγματος του Πηνειού, χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια χρήσης νερού!

Όπως μας εξήγησε η πλευρά του δήμου Πηνειού, μετά την αποτυχημένη, μονόπλευρη και πάλι κίνηση, του δημάρχου Ήλιδας να πάρει άδεια χρήσης νερού και την «κόκκινη κάρτα» που του έριξε η Διεύθυνση Ύδρευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η υπηρεσία, απέστειλε έγγραφο και στους τρείς δήμους της πεδινής Ηλείας, (Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης) ότι πρέπει να πάρουν άδεια χρήσης νερού.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την πλευρά του δήμου Πηνειού, χθες, χωρίς να έχει ειδοποιηθεί κανένας δήμος και χωρίς να υπάρχει άδεια χρήσης νερού, ο δήμος Ήλιδας προχώρησε αυθαίρετα στη λειτουργία του διυλιστηρίου.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στο «Ilia.news», το «σήριαλ» του διυλιστηρίου μόλις ξεκίνησε και τα επεισόδια θα είναι πάρα πολλά.

Ας ελπίσουμε μόνο αυτός που θα «πληρώσει» και πάλι τους «ψευτοεγωισμούς» και τους «τσαμπουκάδες», να μην είναι οι δημότες και των τριών δήμων της πεδινής Ηλείας.