ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

«Καταπέλτης» Καλογεροπούλου: «Τί την θέλετε την πισίνα αφού δεν μπορείτε να την υποστηρίξετε; Για το πρεστίζ;»

  • 176
    Shares

Το γεγονός ότι παρά την απόφαση της Κυβέρνησης να ανοίξουν τα κολυμβητήρια, αυτό της Αμαλιάδας παραμένει κλειστό και ίσως να παραμείνει ακόμα και για ολόκληρο το καλοκαίρι, σχολίασε με καυστικό τρόπο, η Ηλείος βετεράνος πρωταθλήτρια και προπονήτρια κολύμβησης Μαρία Καλογεροπούλου.

 

Η Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία έχει αναδειχθεί μέσα από την 25αρα πισίνα του Πύργου, τα «πέτρινα» χρόνια της κολύμβησης, με προκρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και μετάλλια σε περιφερειακά πρωταθλήματα και πανεπαρχιακά, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Masters, είναι σήμερα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Masters στα 100μ. ελεύθερο (κατηγορία 45-49), έχοντας στη συλλογή της και πολλά άλλα μετάλλια. Η Μαρία Καλογεροπούλου είναι προπονήτρια κολύμβησης με άδεια από τη Γ.Γ.Α και προσφάτως έγινε άμισθη ειδική σύμβουλος του Δήμου Πύργου, σε θέματα αθλητισμού. Συνεπώς η άποψή της έχει βαρύτητα, πόσο δε μάλλον, όταν μιλάμε για ένα θέμα όπως αυτό των κολυμβητικών εγκαταστάσεων στην Ηλεία, αλλά και του μοναδικού που υπάρχει αυτή τη στιγμή, μετά το κλείσμο του Πύργου τα τελευταία χρόνια. Για το γεγονός ότι δεν ανοίγει το κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, η Μαρία Καλλογεροπούλου, έκανε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο με πολλούς αποδέκτες:

«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά βλέπουμε την αδιαφορία στο μεγαλείο της…

Υπήρχε η δυνατότητα η πισίνα με ειδικά χημικά να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας όπως όλα τα κολυμβητήρια της Ελλάδας που θα δεχτούν τους αθλητές τους. Πως θέλουμε να πάμε μπροστά αν δεν στηρίξει η πολιτεία τους πολίτες της; Στην προκειμένη περίπτωση παιδιά που έχουν κάνει αγώνες και θυσίες για να τρέξουν σε ένα αγώνα και μάλιστα παιδιά που δεν είναι από την Αμαλιάδα αλλά από τον Πυργο.

Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός…

Όταν κάποια στιγμή ρώτησα γιατί όλο ανοιγοκλείνει η πισίνα γιατί το νερό είναι κρύο όπως τις περισσότερες φορές και στα αποδυτήρια, η απάντηση ενός υπεύθυνου ήταν “αν είστε μάγκες ανοίξτε του Πύργου”.

 Δυστυχώς με τέτοια άτομα που υπάρχουν σε τέτοιες θέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε άσπρη μέρα σε τούτο τον τόπο… Και ρωτάω τι την θέλατε την μεγάλη πισίνα αφού δεν μπορείτε να την υποστηρίξετε; Για το πρεστίζ; Έχω πραγματικά μεγάλο θυμό αλλά και λύπη βλέποντας τί γίνεται σε άλλες περιοχές και τί στη δική μας…».

 


  • 176
    Shares