ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αμαλιάδα

  • 4
    Shares

«Ο Δήμος δεν έχει ανάγκη από «σωτήρες» ή «ικανούς» διαχειριστές της ίδιας πολιτικής. Έχει ανάγκη από μια δημοτική αρχή που θα αφουγκράζεται τις αγωνίες του λαού. Η ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος θα έρθει από τα κάτω, με τη δράση, την οργάνωση, τους αγώνες των ίδιων των κατοίκων. Σε αυτή την κατεύθυνση όλοι εμείς, οι υποψήφιοι, θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή όπως κάναμε μέχρι τώρα».

Με αυτά τα λόγια έκλεισε την κεντρική ομιλία του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Ήλιδας κ. Άγγελος Κολόσακας, το βράδυ της Πέμπτης στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

«Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από τι κόμμα ψήφιζαν μέχρι χθες, ανεξάρτητα που ανήκουν ιδεολογικά – πολιτικά» είπε σε άλλο σημείο του λόγου του ο κ. Κολόσακας και συνέχισε: «Με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Ήλιδας, με πολύ ισχυρή την εργατική λαϊκή αντιπολίτευση σε όλες τις κάλπες, θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε καινούργια αντιλαϊκά μέτρα. Θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν επίσης η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Νατάσα Παναγιωτάρα, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος  Γιώργος Καραπάνος και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κωνσταντίνα Χαλικιοπούλου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Διονύσης Αρβανιτάκης.


  • 4
    Shares