Κεραυνός Βρ.-Ξενοφών 1-1: Μοιρασιά στο Καλλίκωμο

spot_img

Προτεινόμενα

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το φιλικό που έγινε το Σάββατο στο Καλλίκωμο, ανάμεσα σε Κεραυνό Βρίνας και Ξενοφώντα, με σκορ 1-1. Ήταν ένα παιχνίδι που διεξήχθη εκτάκτως και μετά από καραμπόλα, αφενός επειδή αναβλήθηκε το ματς του Κεραυνού με τον Πέλοπα και αφετέρου επειδή αναβλήθηκε το ματς του Ξενοφώντα με τον ΑΟ Κυπαρισσίας. 

Ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ στο 1΄με τον Διονύση Κιάμο, για να ισοφαρίσει ο Ξενοφών δέκα λεπτά πριν το φινάλε με κεφαλιά του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου, έπειτα από κόρνερ του Μπακατσέλου. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο πρώτο μέρος το ματς είχε λίγο περισσότερο ρυθμό, με τον Ξενοφώντα να πιέζει στο μεγαλύτερο μέρος, ευρισκόμενος και πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός και με τις αλλαγές, σε ένα ματς χωρίς πολλή ποιότητα, ενδεικτικό του πρώιμου σταδίου της προετοιμασίας. Ο Κεραυνός είχε καλή παρουσία στη μεσαία γραμμή, απέναντι σε έναν Ξενοφώντα ο οποίος σαφώς είναι πιο έμπειρη ομάδα.

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Δημόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Βουρλούμης, Δούφας, Καλαμαράς, Αγκόλι, Κιάμος, Μπίλιας, Μπίρμπας, Μπαχούρος (Τσιλιβήτας, Αλέρτας, Π. Γκολφίνος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Θ. Κωνσταντόπουλος, Βαγγόπουλος, Τσίτσος, Καββαθάς, Μιλοσέσκι, Θ. Καλαντζής, Γ. Καλαντζής, Μπακατσέλος, Π. Κωνσταντόπουλος, Καραβατάς (Π. Κουτσογιαννάκης, Κύτταρης, Μπριασούλης, Φωτόπουλος, Τζίβας, Χ. Κωνσταντόπουλος, Α. Κουτσιγιαννάκης, Αποστολάκος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα