ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κλειδώνει» Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης-Τί σημαίνει για την ΕΠΣ Ηλείας και ποιός “χαμογελάει”!


O κύβος ερρίφθη! Το τελευταίο μπλοκ το οποίο έπρεπε να καμφθεί για να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, ήταν και το ισχυρό στην ΕΠΟ, αυτό της ΑΕΚ. Το οποίο φαίνεται ότι κάμφθηκε. Πλέον, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι από χθες έχουν αρχίσει οι αθρόες «διαρροές» από Ενώσεις της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες ανήκαν στην πλειοψηφούσα  παράταξη Ψαρρόπουλου. Διαρροές όλες προς την πλευρά της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Εμπρός σε αυτή τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, η ΕΠΣ Ηλείας, φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί εντός της Ε.Ε. της ΕΠΟ, καθώς προκειμένου να καμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις της πλευράς Μελισσανίδη, αλλά και να καμφθεί και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα λάβουν σαν αντάλλαγμα τη σημαντική μερίδα των θέσεων της Ε.Ε..

Από την άλλη πλευρά, η παράταξη του Πέτρου Μπηλιώνη, βγαίνει σαφώς χαμένη από αυτό το deal, δεδομένου ότι αφενός η επιρροή που θα είχε σε ενδεχόμενη διοίκηση Ψαρρόπουλου, θα είναι τώρα σαφώς πιο περιορισμένη.

Μοναδικός που χαμογελάει από τις εξελίξεις, είναι ο «ενωτικός»  τρίτος πόλος, η πλευρά του Γιώργου Μπάδα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταχθεί εξ’ αρχής στο πλευρό μιας προοπτικής τύπου Θοδωρή Ζαγοράκη στην ηγεσία της ΕΠΟ, ενός προσώπου δηλαδή κοινής αποδοχής. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με κύκλους του περιβάλλοντος του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, για τον οποίο και αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως τη στήριξη προς το πρόσωπό του.