Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Κλειστά τα σχολεία στον δήμο Πύργου και στις Δ.Ε. Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

spot_img

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου Πύργου την Πέμπτη (27/1)

Από τον Δήμο Πύργου ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου καθώς και των Παιδικών Σταθμών.

Με απόφαση του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, έντονου παγετού κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν για μια ακόμα μέρα και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη λειτουργία των σχολικών μονάδων λόγω COVID 19.

 

Δ.Ε. Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης, λόγω παγετού και ψύχους, για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, αποφάσισε ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Βασικό σκεπτικό της απόφασης είναι η προστασία και η ασφάλεια των μαθητών λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των συναγόμενων προβλημάτων στις μετακινήσεις προς και από τα σχολεία της ορεινής περιοχής του Δήμου, δεδομένων και των πρωτοκόλλων ασφαλείας λόγω της πανδημίας που απαιτούν διδασκαλία με ανοιχτά παράθυρα.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα