ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας: Κοιτάζει… στα μάτια την πρώτη θέση


 

Μπορεί η πόλη της Αμαλιάδας να είχε νεκρώσει σήμερα λόγω της αργίας, με αφορμή την εορτή του πολιούχου Αγίου, προστάτη της πόλης, ωστόσο ο Αστέρας ήταν εκεί, στο δημοτικό στάδιο, για προπόνηση. Οι Βυσσινί της Αμαλιάδας μετρούν αντίστροφα για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, κοιτάζοντας πλέον στα μάτια την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τη νίκη στο Ληξούρι και το πλησίασμα σε απόσταση «βολής» από τον Αστέρα Βλαχιώτη, οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου κοιτάζουν πλέον μπροστά, με διάθεση να μην κοιτάξουν πια πίσω. Η τελική ευθεία του Πρωταθλήματος είναι εδώ, απομένουν δέκα αγωνιστικές και πλέον ο τίτλος εξαρτάται και από τον Αστέρα, ο οποίος θέλει την Κυριακή να ξεκινήσει νικηφόρα το 2018 εντός Αμαλιάδας, απέναντι στην κατά τα άλλα πολύ καλή και πάντα επικίνδυνη ομάδα του Παναρκαδικού.

Πλέον μια σειρά από οργανωτικά θέματα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους, η ομάδα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, ενώ και ο κόσμος έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» μετά τα τελευταία αποτελέσματα και απομένει να δούμε αν αυτό θα «αποτυπωθεί» και σε παρουσία στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή.

«Αυτοψία» στον αγωνιστικό χώρο

Οι Βυσσινί προπονήθηκαν στο δημοτικό στάδιο, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει την ευκαιρία από «πρώτο χέρι» να πάρει μια γεύση της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σίγουρα το ξεροβόρι των τελευταίων ωρών έχει στεγνώσει τον αγωνιστικό χώρο ο οποίος είναι λιγότερο ευάλωτος στα πατήματα, ωστόσο εκείνο που περιμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι να δει το γήπεδο κουρεμένο χαμηλά και πατημένο, ώστε η επιφάνεια να βελτιωθεί και να βοηθήσει την ομάδα του Αστέρα, η οποία θέλει την Κυριακή να επιβάλλει το ρυθμό της και να φτάσει στη νίκη. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ο καλύτερος δυνατός για μια ομάδα πρωταθλητισμού, όμως στον Αστέρα έχουν μάθει να ζουν με αυτόν και περιμένουν με τις απαραίτητες παρεμβάσεις να βελτιωθεί, ώστε την Κυριακή να βοηθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Απών ο Μπουζούρας

Από τα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου, όλα δείχνουν ότι θα απουσιάζει ο Νίκος Μπουζούρας, ο οποίος αντιμετωπίζει μια θλάση στον δικέφαλο και θα χρειαστεί περίπου τρεις βδομάδες ώστε να επιστρέψει, ενώ απών ήταν και ο Τάσος Κυριάκος, επίσης με ένα πρόβλημα τραυματισμού. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί μέχρι την Κυριακή και ανάλογα θα αποφασιστεί αν θα παίξει.