Κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια κι όχι με την κομματική τους ταυτότητα – Είμαστε η Ολυμπιακή περιφέρεια (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Από την Ηλεία ξεκίνησε και ο Νεκτάριος Φαρμάκης την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του .

«Πιστεύω πολύ στους ανθρώπους του συνδυασμού μας. Είναι δικοί σας άνθρωποι. Είναι οι άνθρωποι που θα μεταφέρουν σε όλη την Ηλεία το μήνυμα της ανάγκης που υπάρχει να σπάσουμε τα δεσμά της υστέρησης. Να αλλάξουμε εποχή!».

Με αυτά τα λόγια παρουσίασε τις υποψήφιες και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους Ηλείας, της παράταξης «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ», ο Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, στον Πύργο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, παρουσίασε 14 γυναίκες και άνδρες που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας, που προέρχονται από τα σπλάχνα της τοπικής κοινωνίας και είναι γνωστοί στον πολιτικό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους χώρο.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο κτίριο του «Θεματικού Πάρκου Ξυστρή» στον Πύργο παρουσίασε χθες το ψηφοδέλτιο του ο κ Νεκτάριος Φαρμάκης.

Στον Πύργο ο κύριος Φαρμάκης ανέφερε στην ομιλία του ότι η Ηλεία και η Αιτωλοακαρνανία είναι ξεχασμένοι νόμοι από τον κύριο Κατσιφάρα και όταν θα αναλάβει την περιφέρεια θα τους επανεκκινήσει.

Ανέφερε ακόμα το μεγάλο πρόβλημα της Ηλείας το οδικό δίκτυο και την Ολυμπία Οδό που επί Θητείας του είπε ο κύριος Κατσιφάρας δεν μπόρεσε να φέρει εις πέρας .

Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών στην αίθουσα και τον περίμεναν στο τέλος της ομιλίας να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν τα καλύτερα.

Δείτε ΕΔΩ το προηγούμενο ρεπορτάζ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα