Κολύμβηση: Η επίσκεψη του Πανιωνίου στην Αμαλιάδα (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πανιώνιος με τα τμήματα υποδομή του στην κολύμβηση, επισκέπτεται το δημοτικό κολυμβητήριο Ήλιδας, για προπονήσεις. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης, έφτασε την Παρασκευή και παρέμεινε μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη.

Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο μιας στενής συνεργασίας που έχει εγκαινιάσει ο Επειός με τον σύλλογο του Πανιωνίου, αλλά και ταυτόχρονα με αφορμή τις εξαιρετικές συνθήκες που βρίσκει την πόλη μας, τέτοιες που έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις στους αθλητές του. Μια συνεργασία και κοινές προπονήσεις των δυο συλλόγων, οι οποίες ανεβάζουν το επίπεδο των αθλητών μας, από κάθε άποψη.

Ο έφορος κολύμβησης του Πανιωνίου, Κώστας Τριανταφύλλου, μιλώντας για την επιλογή της Αμαλιάδας για μια ακόμα χρονιά, ανέφερε:
«Στην Αμαλιάδα συναντούμε αξιόλογες εγκαταστάσεις. Η Αμαλιάδα αρέσει στα παιδιά και δεν βρίσκουμε τον λόγο να αλλάξουμε προορισμό. Και τα καινούργια παιδιά που έρχονται, τους αρέσει πολύ».
Όσο για τη χρονική επιλογή, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες να έρχεται η αποστολή του Πανιωνίου, απάντησε:
«Η Μεγάλη Εβδομάδα, είναι η μόνη εποχή στην οποία τα παιδιά δεν έχουν σχολικές υποχρεώσεις και μπορούν να αντεπεξέλθουν στον όγκο της προπόνησης. Είναι δύσκολη προπόνηση αυτή που κάνουν. Κάνουν γύρω στα 12-13 χιλιόμετρα την ημέρα».

Ο πρόεδρος του Επειού, Θεόδωρος Σάκκος, με αφορμή την πέμπτη κατά σειρά επίσκεψη του Πανιωνίου, ανέφερε:
«Αποτελεί για μας μεγάλη τιμή. Τόσο για τον Επειό, όσο και για την πόλη μας. Είναι σημαντικό που έρχεται ο Πανιώνιος και προπονείται εδώ. Μόνο και μόνο τα παιδιά που βλέπουν τους συναθλητές τους από μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος, είναι μεγάλη υπόθεση. Η εμπειρία που αποκομίζουν».

Δείτε εδώ βίντεο με όσα ανέφεραν οι Τριανταφύλλου και Σάκκος:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα