ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολύμβηση: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ η Μαρία Καλογεροπούλου

  • 134
    Shares

Μια ευχάριστη είδηση για την Ηλεία που δοκιμάζεται ήρθε από την κολύμβηση. Η Πυργιώτισσα Μαρία Καλογεροπούλου του Επειού Ήλιδας, κατέρριψε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία 45-49 ετών. Με μια εξαιρετική εμφάνιση στην ημερίδα της Νίκαιας, κέρδισε εκτός από τις αντιπάλους της και το χρονόμετρο, κατεβάζοντας το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που είχε σημειώσει πέρσι. Το 1:14:55 πέρασε πλέον στην ιστορία, καθώς χθες Κυριακή στη Νίκαια, η Καλογεροπούλου διένυσε τα 100μ. σε 1:14:22, επίδοση η οποία συνιστά σπάσιμο του πανελληνίου ρεκόρ.

 

Η Μαρία Καλογεροπούλου, νίκησε και στα 50μ. ελεύθερο, βελτιώνοντας τον ατομικό της χρόνο, από 33:45 σε 32:55, ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε και στα 200μ.

Πανευτυχής η ίδια, αν και υπογραμμίζει ότι θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα, ωστόσο η έλλειψη προπονήσεων, δεν της το επέτρεψε. Ήθελε έναν καλύτερο χρόνο στο 200αρι, ωστόσο η κλειστή πισίνα αρχικά, η κρύα πισίνα ενίοιτε κατέστησαν αδύνατο να προετοιμαστεί καλύτερα, για μια αθλήτρια η οποία έκανε πολλές θυσίες, σε καθημερινή βάση, να πηγαίνει από τον Πύργο στην Αμαλιάδα για να προπονείται και να φέρνει διακρίσεις.

Ακόμα πιο δυσχερής είναι η κατάσταση, λόγω του κλειστού αθλητικού κέντρου λόγω του Κορωνοϊού, ωστόσο η Μαρία Καλογεροπούλουν δεν το βάζει κάτω και δείχνει αποφασισμένη να φέρει νέες διακρίσεις και μετάλλια από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters.


  • 134
    Shares