ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολύμβηση: Πανελλήνια καταξίωση για τον Επειό-32ος ανάμεσα σε 95 συλλόγους


Με απόλυτη επιτυχία για τον Επειό  Ήλιδας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων  – Παγκορασίδων  Α΄ &  Β΄ – Εφήβων – Νεανίδων  και συνάμα η ιδιαίτερη κολυμβητική σεζόν 2019-2020 . Ο ηλειακός σύλλογος, πέτυχε θεαματική άνοδο στην γενική κατάταξη της Ομοσπονδίας, παρότι αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα -πέραν του κορωνοϊού- όπως η κλειστή πισίνα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα κατά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας των αθλητών.

Ο  Επειός Ήλιδας συμμετείχε με τρεις αθλητές και μία αθλήτρια και κατάφερε να πλασαριστεί  στην  32η   θέση  στην βαθμολογία κατηγοριών  ΠΑΙΔΩΝ,  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ και  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄, ανάμεσα σε 95 συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν, καθώς και στην  55η  θέση στη Γενική Βαθμολογία από 117 συλλόγους, σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογήθηκαν  συγκεντρώνοντας  78 βαθμούς.

Ο Επειός Ήλιδας κατέκτησε την 3η  θέση στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και την 4η θέση στη γενική βαθμολογία στην περιφέρεια Πελοποννήσου με τρεις αθλητές που βαθμολογήθηκαν.

Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για το τμήμα κολύμβησης του Επειού το οποίο είναι συνολικά σε ανοδική πορεία παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε.

Δύο μετάλλια ο Αναστασόπουλος!! 

Ο πολλά υποσχόμενος  14χρονος ( γεν. 2006 ) κολυμβητής  του Επειού  Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος  αγωνίστηκε στα 200μ. ελεύθερο, και με χρόνο  02: 04:25 κατέλαβε την 3η θέση,  στα 400μ. ελεύθερο κατέλαβε την 2η  θέση  με χρόνο  04:25:28  και στα  800μ. ελεύθερο κατέλαβε την  7η  θέση με χρόνο  09:11:39.

Ο  Μάριος παρά τις αντιξοότητες με κλειστό  το Δημοτικό κολυμβητήριο Αμαλιάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα και την καθημερινή ταλαιπωρία να πηγαίνει στην Πάτρα για προπόνηση με ότι αυτό συνεπάγεται, βρίσκεται  σε συνεχή ανοδική πορεία. Με υγεία,  μεράκι, συστηματική  δουλειά και συνεχή προσπάθεια, είναι προφανές ότι θα φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και έκανε γνωστό το όνομα της  Ηλείας  και του Επειού  Ήλιδας  σε όλη την Ελλάδα.  Ευχόμαστε στον  νεαρό αθλητή μας καλή συνέχεια, υγεία και δύναμη ώστε να διακρίνεται  στο μέλλον και διεθνώς!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Ο Επειός Ήλιδας, με αφορμή τις μεγάλες αυτές επιτυχίες, προχώρησε και στην ακόλουθη ανακοίνωση, μέσα από την οποία συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές, το σταφ του συλλόγου, καθώς και τους γονείς των αθλητών, οι οποίοι παραμένουν τα μεγάλα στηρίγματα των παιδιών:

«Ένα πολύ μεγάλο Μπράβο στον αθλητή μας Μάριο Αναστάσιο  Αναστασόπουλο και στους προπονητές του Αργύρη Σάκκο και Σταύρο Νταλαχάνη.  Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους γονείς του αθλητή! Ευχαριστούμε πολύ για όλα τους: Αργύρη  Σάκκο, Σταύρο Νταλαχάνη, την φυσικοθεραπεύτρια του αθλητή κ. Σταυρούλα Χριστοπούλου τον γιατρό του κ. Νικόλαο Δημόπουλο, καθώς  και το  Αldemar Resorts Olympian Village,  το οποίο και παραχώρησε την πισίνα των εγκαταστάσεών του, ώστε να μην χρειάζεται καθημερινά οι αθλητές να μεταβαίνουν στην Πάτρα. Τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας.

Συγχαρητήρια στον Χρήστο Μερτσόπουλο, Σωτήριο –Εφραίμ  Αναστασόπουλο και τη Δανάη Αβραμοπούλου  για το ήθος τους και την αγωνιστικότητα τους. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, για την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση τους σε όλους τους τομείς .

Ο Επειός, συνεχίζει ακάθεκτος, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής, να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης,  της τεχνικής κολύμβησης,  της υδατοσφαίρισης  (Πόλο) και να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αγώνες, παρέχοντάς τους όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν διακρίσεις».