Κολύμβηση: Συνέτριψε ατομικό ρεκόρ ο Αναστασόπουλος-Χειμερινοί για την Κορίζη!

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Στους Χειμερινούς Αγώνες Παγκορασίδων Νοτίου Ελλάδας θα αγωνιστεί η Κατερίνα Κορίζη. Η αθλήτρια του Επειού Ήλιδας, θα λάβει μέρος στους αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Καλογρέζας. Την ίδια ώρα, είχαμε τον Μάριο Αναστάσιο Αναστασόπουλο, να συντρίβει το ατομικό του ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο.

Η Κατερίνα Κορίζη, προετοιμάζεται για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας, μια συνάντηση με τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας της στην νότια Ελλάδα, με τη συμμετοχή των συλλόγων Αττικής, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων, Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας και Νήσων Αιγαίου. Η Κορίζη, θα αγωνιστεί στα 50μ. και 100μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα.

Η Χριστίνα Κουλοπούλου, αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο την Πάτρα στους Χειμερινούς Αγώνες, τερματίζοντας τέταρτη στα 200μ. ελεύθερο, 8η στα 50μ. ελεύθερο και 10η στα 50μ. πρόσθιο.

Ο Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος, αγωνίστηκε στους εξ’ αναβολής αγώνες της Τρίπολης και παρά τις αντιξοότητες και την ελλιπή προετοιμασία, συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ στα 400μ. ελεύθερο, βελτιώνοντας κατά δέκα δευτερόλεπτα τον χρόνο του. Έχασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για 1,5 δευτερόλεπτο. Οριακά όμως έχασε και το όριο πρόκρισης στα 50μ. ελεύθερο, το οποίο απώλεσε για 27 εκατοστά του δευτερολέπτου. Με την παρουσία του αυτή ωστόσο έδειξε ότι σύντομα και σε μια άλλη ευκαιρία, θα μπορέσει να πιάσει τα όρια αυτά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα