ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολύμβηση: H πυρκαγιά στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, ταλαιπωρία για την Κατερίνα Κορίζη και όλους τους αθλητές

  • 13
    Shares

Από το ΟΑΚΑ στον Πειραιά και από τον Πειραιά στο… σπίτι της η Κατερίνα Κορίζη του Επειού, όπως και πολλοί άλλοι αθλητές, οι οποίοι γνώρισαν απίστευτη ταλαιπωρία, στους αγώνες Νοτίου οι Ελλάδας, οι οποίοι διεξήχθησαν μετ’ εμποδίων, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στην Καλογρέζα.

Η φωτιά στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε από υποσταθμό της ΔΕΗ, πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. Στις εγκαταστάσεις ήταν προγραμματισμένοι οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος για Παμπαίδες και Παγκορασίδες, με την Κατερίνα Κορίζη του Επειού να εκπροσωπεί την Ηλεία. Στο χώρο βρίσκονταν ήδη περίπου 500 παιδιά όπως και γονείς, προπονητές, γιατροί, διοργανωτές κριτές και άλλοι..   Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά ενώ το κολυμβητήριο είχε γεμίσει καπνό . Κατόπιν τούτου η ΚΟΕ με γρήγορες κινήσεις μεταφέρει τους αγώνες σε αλλά κολυμβητήρια της Αττικής»

Για την ιστορία, η Κατερίνα Κορίζη, η οποία πήγε στο μεγάλο αυτό ραντεβού με ελλιπή προετοιμασία λόγω του γνωστού προβλήματος στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, αγωνίστηκε στα 50μ. ελεύθερο και κατετάγη 19η, ενώ την επόμενη μέρα, στα 50μ. πεταλούδα, κατέλαβε την 42η θέση. Παρά το γεγονός ότι είχε προκριθεί και στα 50μ. πεταλούδα, δεν παρέμεινε να αγωνιστεί, μετά από την εκ νέου αλλαγή τόπου διεξαγωγής των αγώνων.


  • 13
    Shares