Καθημερινά προβλήματα της ομάδας προς διευθέτηση, αλλά και διαρκείς επαφές για μεταγραφές και ολοκλήρωση όσων έχουν δρομολογηθεί, είναι η ατζέντα του προέδρου του Αστέρα Αμαλιάδας Ιάκωβου Κονδύλη, ο οποίος με δηλώσεις του στο ilia.news, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Δημήτρη Χούλη. Ειδικότερα, ενδιαφέρον για να βοηθήσει τόσο χορηγικά, όσο και πιο ενεργά, πλάι στη διοίκηση της ομάδας.
«Πραγματοποίησα συνάντηση με τον κ. Χούλη, Μιλήσαμε, του έκανα την πρόταση να στηρίξει τον Αστέρα Αμαλιάδας και έδειξε θετικός. Εκείνο το οποίο μου είπε, ήταν ως απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρξει στήριξη από την τοπική κοινωνία, τα ντόπια μέλη του συλλόγου. Αυτό θεωρώ ότι είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση, καθώς είναι αδύνατον πρακτικά και για μένα να τρέξω μόνος μου την ομάδα από την Αθήνα που βρίσκομαι».
Γίνεται αντιληπτό, ότι πλέον έχουμε μπει σε μια νέα εποχή. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου δεν βρίσκεται πλέον στην ομάδα, ούτε και κανένας άλλος μεγάλος χρηματοδότης. Απαιτείται ως εκ τούτου συσπείρωση, χωρίς να περισσεύει κανένας. Και το κυριότερο, οι ντόπιες δυνάμεις, να βρίσκονται πλάι στην ομάδα, έτσι ώστε να βοηθούν σε καθημερινή βάση και να δίνουν λύσεις σε μικρά αλλά σημαντικά προβλήματα που παρουσιάζονται.
Έκτακτη Γενική Συνέλευση αύριο το απόγευμα
Για αύριο το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση. Το θέμα θα είναι η πορεία και το μέλλον της ομάδας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει και θέμα εκλογών, ωστόσο όπως έλεγε ο Ιάκωβος Κονδύλης, η αρχική του σκέψη είναι να συζητηθεί η βοήθεια και στήριξη της ομάδας. Αν τώρα υπάρξουν πρόσωπα τα οποία θέλουν να μπουν και στο Δ.Σ. και να καλυφθούν οι θέσεις των παραιτηθέντων, μπορεί να γίνουν και εκλογές για να συμπληρωθεί το Δ.Σ. Εντός της ημέρας, αναμένεται να ανακοινωθεί και η επίσημα η Γενική Συνέλευση, καθώς και η ώρα στην οποία θα γίνει.
Χορηγική πρόταση από εταιρεία παροχής ρεύματος
Στο μεταξύ, μια πρόταση από ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, είχε χθες ο Αστέρας Αμαλιάδας. Για τον σκοπό αυτό, ήταν παρών ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο γήπεδο και στα γραφεία του συλλόγου. Η εταιρεία αυτή είχε τα προηγούμενα χρόνια συνεργαστεί με τη Σπάρτη, ενώ χθες το απόγευμα υπήρξε και συνάντηση με τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.