Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Κοντά στον “δικό του” Αίαντα ο Θανάσης Δημόπουλος

spot_img

Στον Πύργο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Θανάσης Δημόπουλος, ο οποίος χθες δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στον Αίαντα, ο οποίος αγωνιζόταν σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Πανηλειακό.

Εξάλλου, ο Αίας είναι η ομάδα της Ηλείας με την οποία έχει την ιδιαίτερη σχέση, αφού πρακτικά, μετά την αποχώρηση από την ομάδα της Ξυλοκέρας, είναι και η μοναδική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, πριν φύγει για τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο ταξίδι προς την καταξίωση, τη μεγάλη καριέρα που ακολούθησε στη συνέχεια στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η μετακίνηση του Θανάση Δημόπουλου από τον Αίαντα προς τον Παναθηναϊκό, ήταν εκείνη την εποχή μια μεταγραφή που προκάλεσε πανελλαδική αίσθηση, για το ποσό που είχε δαπανήσει ο Παναθηναϊκός ώστε να αποκτήσει έναν παίκτη από μια ομάδα η οποία αγωνιζόταν στην τότε Δ΄ Εθνική, τη σημερινή Γ΄ Εθνική. Ο Θανάσης Δημόπουλος, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνωστούς και φίλους στη διοίκηση του Αίαντα και βέβαια να τους ευχηθεί να έχει η ομάδα μια καλή πορεία στην ιστορική της επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, μετά από 14 χρόνια. Μια παρουσία με τη σημασία της, γιατί μπορεί ο Θανάσης Δημόπουλος να μην ζει στην Ηλεία, ωστόσο είναι ένας από εκείνους οι οποίοι έχουν γράψει με την παρουσία τους ένα μεγάλο μέρος της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου της Γαστούνης.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα