ΗΛΕΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντά στους πληγέντες ο Θόδωρος Βλαγκούλης

  • 15
    Shares

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΛΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΛΙΔΟΝΙΟΥ

Συνεπής στις πρόσφατες δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο της ΕΡΑ Πύργου ο υπ. Βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ επισκέφθηκε  χθες πληγείσες περιοχές από το ΚΛΙΝΔΙΑ δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Πύργου και το ΧΕΛΙΔΟΝΙ δημοτικό διαμέρισμα Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σε συζήτηση που είχε ο κ. Βλαγκούλης με κατοίκους όσο και με τους προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων κ.κ. Θεμιστοκλή Μπενάκη και Βασίλη Γκολφίνο τονίστηκε ότι οι πυρκαγιές κατέστρεψαν μεγάλο αριθμό ελαιόδενδρων αλλά και υποδομές κτηνοτρόφων.

Ο κ. Βλαγκούλης επεσήμανε ότι σε συννενόηση με τον κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, βουλευτής και πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» πρόκειτε να κατατεθεί σχετική ερώτηση – παρέμβαση σύμφωνα με την οποία θα ζητηθεί  από τον αρμόδιο κρατικό φορέα η άμεση ενίσχυση των πυρόπληκτων και μάλιστα από κονδύλια που προβλέπονται για έκτακτες ανάγκες όπως στην περίπτωση των πυρκαγιών.

Προσθέτει ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι για τους πληγέντες ελαιοπαραγωγούς η ελαιοκαλλιέργεια αποτελεί την μοναδική πηγή εισοδήματος τους και γι’ αυτό χρειάζονται την άμεση κρατική αρωγή.


  • 15
    Shares