ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Κοπή πίτας – Παρουσίαση από την εικαστικό κ. Γεωργία Διονυσίου (φώτο)


Εργαστήρι Ζωγραφικής Δήμου Πύργου

Κοπή πίτας – Παρουσίαση από την εικαστικό κ. Γεωργία Διονυσίου με θέμα : «Το σημείο ως μορφικό στοιχείο στον εικαστικό χώρο»

Το απόγευμα της Τετάρτης  31 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στο εργαστήρι  ζωγραφικής  του Δήμου Πύργου, μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την ζωγράφο κ. Γεωργία Διονυσίου, με θέμα : «Το σημείο ως μορφικό στοιχείο στον εικαστικό χώρο».

Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την εμβάθυνση των μελών του στη ζωγραφική και γενικότερα στην ιστορία της τέχνης. Στην  εξαιρετική αυτή παρουσίαση, που  συνοδεύτηκε με προβολή σχετικών εικόνων με την επιμέλεια της εικαστικού, παραβρέθηκε  ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος αφού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του εργαστηρίου, ενημέρωσε τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την πόλη, σε θέματα πολιτισμού και κυρίως για την παραλαβή της αίθουσας  του αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου όπου θα μεταμορφωθεί σε μεγάλο εκθεσιακό χώρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση των μελών σχετικά με το ελεύθερο σχέδιο και την εξέλιξή τους  μέσα από τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στο εργαστήρι.