ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Κοπή πίτας στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Ηλείας

  • 28
    Shares

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 , στην αίθουσα του εστιατορίου ¨ΠΥΘΑΡΙ¨ στα Λασταίϊκα, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε.Ηλείας.

Στην κοπή της πίτας , παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Ηλείας, κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Πλατανιάς Παναγιώτης, Κωσταριάς Δημήτρης και Εύη Βεργοπούλου.

 Ο κ .Γεωργιόπουλος,  με ιδιαίτερη συγκίνηση, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, ευχήθηκε σε μία ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά!

Στη συνέχεια, η Δ/ντρια Ανάπτυξης κ. Καρακίτσου, ευχήθηκε στους υπαλλήλους μία χρονιά με καλύτερες επιδόσεις και επιτυχίες,  τονίζοντας ότι αυτοί  αποτελούν  για την ίδια, ότι καλύτερο έχει υπάρξει σε συνεργάτες, γεγονός που αποτυπώθηκε στο 2018.

 Ιδιαίτερα, για τη συνεργασία της με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο, ανέφερε ότι αυτή υπήρξε αρκετά γόνιμη, ενώ υπήρξε  από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του,  εμπιστοσύνη και  εκτίμηση στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, του ευχήθηκε ¨Καλή επιτυχία¨ στη νέα του επιδίωξη  για τον Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας.

 

Ο τυχερός της εκδήλωσης, ήταν ο κ. Δημήτρης Κωσταριάς!


  • 28
    Shares