ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,της Δημοτικής Παράταξης “ΑΝΑΣΑ” (φώτο)


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση φίλων,στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,της Δημοτικής Παράταξης “ΑΝΑΣΑ”,που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στο cafe “ΜΠΡΙΚΙ” στον Πύργο.

Μια κοινωνική εκδήλωση ,αναδείχθηκε σε “πολιτικό γεγονός”,τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Ιατρός Καρδιολόγος Αντωνακόπουλος Τάκης.

Παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Κος Γεωργιόπουλος Γεώργιος,οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κος Πλατανιάς Παναγιώτης,Κα Βεργοπούλου,ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πύργου Κος Ορφανός Νικόλαος,τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηλείας Κοι Λάμπρου Κωσταντίνος,Τζανέτος Παναγιώτης,Μπουλούτας Διονύσιος,Μούσα Δήμητρα,ο Διευθυντής πολιτικού γραφείου Κος Καραστέργιος Γεώργιος,ο πρόεδρος των Αμεα Ηλείας Κινητικά Αναπήρων Κος Παπαναγιώτου Παντελής,η πρόεδρος των Πολυτέκνων Πύργου Κα Ηλιοπούλου Μαργαρίτα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν δεκάδες πρόεδροι των Δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Πύργου προερχόμενοι απο διάφορους συνδυασμούς,και πρώην αντιδήμαρχοι του Δήμου Πύργου.καθώς και αρκετά μέλη της παράταξης “ΑΝΑΣΑ”.

Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία του επιστημονικού κόσμου, πολλών ειδικοτήτων όπως,Διευθυντών και Επιμελητών Ιιατρών του Νοσοκομείου Πύργου, και Ιιατρών Ελεύθερων Επαγγελματιών ,Δικηγόρων του Πύργου.Μηχανικών.

Ήταν όλοι εκεί ,άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας,συνταξιούχοι και νοικοκυρές,άνεργοι και εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα για να εκφράσουν την φιλία τους και την εκτίμησή τους στον Ιατρό Τάκη Αντωνακόπουλο.

Στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και πολλοί έδωσαν το παρόν.

Ηχηρό παρόν έδωσε η νέα γενιά

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Πύργου,όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων έδωσαν δυναμικό παρόν.

Ο χώρος αποδείχθηκε ανεπαρκής..

Πάνω απο 400 πολίτες παρακολούθησαν με προσοχή τον καθαρό, μαχητικό , ρεαλιστικό, υπερκομματικό και ενωτικό λόγο του Κου Αντωνακόιπουλου.

Φίλες και φίλοι ,…..

Μεταξύ άλλων είπε…….

………..ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ

………..ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

………..ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

………..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

 

Προγραμματικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Πύργου είναι:

Ο δρόμος Πατρών – Πύργου-Τσακώνα.

Λιμάνι Κατακόλου

ΤΕΙ Πύργου

Αντικατάσταση ,συντήρη ,επέκταση του σημαντικού αρδευτικού έργου Πύργου (ΓΟΕΒ)

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

………………………………………….

Επιστροφή του ΤΕΙ στον Πύργο.

25/01/2002 ο ομιλών(Τάκης Αντωνακόπουλος),ο τότε Δήμαρχος Κος Λιατσής,ο Μητροπολίτης και ο Κος Λυμπέρης απο την Αμαλιάδα σε επίσκεψη στον προέδρο ΤΕΙ Πάτρας Κο Μακρυγέννη κερδίσαμε την λειτουργία ΤΕΙ στον Πύργο.

 

Τουρισμός πολιτισμός

Ξεχνάμε ότι αυτή η πόλη είναι η γενέτερα πολλών καλλιτεχνών και λογοτεχνών,όπως ο Τάκης Δόξας που έγραψε το Φώς στην Ολυμπία ,που απαγγέλεται σε όλες τις τελετές αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και ακούγεται σε όλο τον πλανήτη.

Ο Σάκης Καράγιωργας όπου η σημερινή κυβέρνηση προς τιμή της έχει εκδόσει σειρά σε γραμματόσημα και ετοιμάζει ειδική έκδοση ευρώ διότι αναγνωρίζεται μέσα στους 5 Πανεπιστημιακούς ανθρώπους Παγκοσμίως

Εξωθεσμικά κέντρα δημιούργησαν το αποτέλεσμα της φτωχότερης πόλης η οποία δεν έχει τη δυνατότητα να μοιράσει την ανθρωπιστική βοήθεια που στέλνει η κυβέρνηση.

Δεν δεχόμαστε να γίνονται όλα στα σκοτεινά και στα παρασκήνια και οι πολίτες του Δήμου Πύργου και των Δημοτικών Διαμερισμάτων να βρίσκονται σε ομηρία,χωρίς να μπορούν να συμμετέχουν σε καμία εκδήλωση

Είναι απαράδεκτη η πρωτοφανής εγκατάλειψη των κοινοτήτων

 

Επιλέξαμε να ζούμε ΕΔΩ

Εδώ είναι οι οικογένειες μας

Εδώ είναι τα παιδιά μας.

 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που είστε μαζί μου σήμερα δυναμικά.

Ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός για τέτοια κοινωνική εκδήλωση η οποία μετατράπηκε σε πολιτική εκδήλωση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ