ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Κορτέση Άννα: “Επιλογές ευθύνης”

  • 243
    Shares

Πρίν 16 χρόνια ερχόμενη στην Ηλεία βρέθηκα μπροστά σε μια περιφερειακή ενότητα γεμάτη πλούσιες αντιθέσεις. Συγγραφικά θα έλεγα ότι “γέμισε η ψυχή μου χρώματα”.

Στην πορεία των ετών γνωρίζοντας την ιδιαίτερη περιοχή μας προσπάθησα να αντιληφθώ τα λάθη και τις παραλήψεις που γίνονται όταν θα έπρεπε να έχει κατακτήσει δικαιωματικά την πρώτη θέση στον παγκόσμιο τουριστικό και πολιτιστικό χάρτη.

Βλέπω γονείς να αποχαιρετάνε τα παιδιά τους για το εξωτερικό, παρακολουθώ την αγωνία των νέων που το αβέβαιο μέλλον τους τρομάζει, ανθρώπους που φοβούνται να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί μπροστά στον φόβο της φτώχειας.

Σαν μητέρα που μεγαλώνει το παιδί της με όλες της αγωνίες αποφάσισα να δουλέψω σκληρά για όλα τα νέα παιδιά που ζουν σε έναν τόπο με τεράστιο φυσικό πλούτο.

Η Ηλεία πρέπει να πάρει επιτέλους την θέση που της αξίζει. Η διάθεση μου να προσφέρω στον τόπο μου είναι και το κίνητρο να θέσω υποψηφιότητα ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδιασμό “Ολα απο την αρχή” του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Δεν θα πω μεγάλα λόγια δεν είμαι ειδικός, δεν υπάρχει σχολή για τους πολιτικούς έτσι και αλλιώς. Υπάρχει όμως θέση για τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και να δουλέψουν. Αρκεί να δώσουμε την σκυτάλη των ευθυνών σε αυτούς τους νέους ανθρώπους.

Η εκλογή της εκάστοτε αρχής δίνει την ευκαιρία των τεσσάρων ετών να αποδειχτεί αν άξιζε η θητεία της. Τα χρόνια είναι πολλά για να τα αφήσουμε να πάνε ξανά χαμένα. Κάποτε σε έναν τοίχο διάβασα “αν χρωστάς χάρη σε κάποιον πήγαινε ένα κουτί γλυκά αλλά μην τον ψηφίζεις”.

Οι συγκεκριμένες εκλογές έχουν περισσότερο βάρος διότι η παρατεταμένη οικονομική κρίση έχει προκαλέσει ανασφάλεια στην αγορά αλλά κυρίως στα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Ας κρίνουμε σωστά λοιπόν αυτή την φορά χωρίς φιλίες, κουμπαριές και συγγένειες. Ας ψηφίσουμε νέους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Κορτεση Αννα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Δυτικής Ελλάδας Π.Ε. Ηλείας


  • 243
    Shares