Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022
15.6 C
Pýrgos

Κορτέση Αννα «Οι αγρότες σε πρώτη προτεραιότητα»

spot_img

Με τον πρόεδρο της ομάδας παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστο Βαλιανάτο συναντήθηκε η κ. Κορτεση Αννα υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Βαλιανατος Χρήστος μετέφερε στην κ. Κορτεση Αννα τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στην περιοχή όπως το ζήτημα των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, την στρεμματική ενίσχυση της σταφίδας και της ντομάτας, το μεγάλο πρόβλημα της φορολόγησης των αγροτών αλλά και τα διαρθρωτικά μέτρα που πρέπει άμεσα να δημιουργηθούν όπως το δημοπρατηριο αγροτικών προϊόντων, το Ινστιτούτο Γεωργικής Ερευνας Κοροιβου και την αναπροσαρμογή του κανονισμού ΕΛ. ΓΑ. στις σημερινές καιρικές συνθήκες.

 

Η κ. Κορτεση Αννα δήλωσε:

Μεγαλώνω το παιδί μου σε αγροτική οικογένεια και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανησυχίες. Πρώτη προτεραιότητα θα είναι πάντα για εμένα ο πρωτογενής τομέας. Πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο η κάθε ευκαιρία για ανάπτυξη διότι αν συνεχιστεί αυτό το τέλμα οι αγρότες θα οδηγηθούν στην πλήρη καταστροφή.

Η περιφέρεια πρέπει να αναλάβει ενεργά το ρόλο της. Θα αναλάβω προσωπικά την ευθύνη σε περίπτωση εκλογής μου.

Να σημειώσουμε ότι η κ. Κορτεση έχει δείξει και στο παρελθόν το έντονο ενδιαφέρον της για τον πρωτογενή τομέα.

 

Κορτεση Αννα

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

«ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα