Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

«Κουρελιασμένη» δημοτική αρχή και μαζί και η Σημαία…;

spot_img

Κάπως έτσι… ξεφτιλιζόμαστε όλοι!

Από τη μία, ο δήμος Ήλιδας ετοιμάζεται για λαμπρούς εορτασμούς για την επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης. Από την άλλη, συνεδρίασε η Επιτροπή για να αξιολογήσει και να καταγράψει το υπερπολύτιμο αρχείο του ιδρυτή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας και πρώην δημάρχου κ. Σπύρου Μπεράτη.

Σύντομα, περιμένουμε και τις μελέτες για την αναβάθμιση της βιβλιοθήκης που «βρέχει» στο εσωτερικό της, αλλά και του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου, που στον πρώτο όροφο θα στεγαστεί το ιστορικό μουσείο της πόλης.

Όλα αυτά καλά και ωραία.

Τη σημαία του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας που έχει μετατραπεί… σε «κουρέλι», τόσο καιρό δεν την πρόσεξε κανείς ;

Και όμως, κάποιοι την πρόσεξαν. Κάποιοι που «πονάνε» τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας και εδώ και μέρες έχουν ζητήσει και ζητούν επανειλημμένα από το δήμο Ήλιδας να αντικαταστήσει τη σημαία.

Και το «αυτή την εβδομάδα» έγινε  «την άλλη εβδομάδα» και το
«χθες» έγινε «σήμερα» (περίμεναν όντως οι άνθρωποι να δουν σήμερα τη νέα σημαία) και το «σήμερα» έγινε τελικά… «κάποια στιγμή αυτές τις μέρες».

Για ένα ελάχιστο κόστος που στοιχίζει μια σημαία, (εκτός και αν τις παίρνουμε πακέτο και αυτές από καμιά Θεσσαλονίκη ή με τίποτα απ’ ευθείας αναθέσεις) και για… 5 λεπτά δουλειά, δεν ξεφτιλίζεστε μόνο εσείς (οι ιθύνοντες)  αλλά μας ξεφτιλίζετε όλους. Όλους τους κατοίκους της Αμαλιάδας που συνεχίζουμε να είμαστε υπερήφανοι για το «Εδώ Αμαλιάδα».

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά πλησιάζει και η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα