ΗΛΙΔΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Κουρούτα: Ήρθε το Καλοκαίρι, να φύγει η… εγκατάλειψη

Οι πρώτες μέρες του καλοκαιριού είναι εδώ,  όπως δείχνει επισήμως πλέον και το  ημερολόγιο και η Κουρούτα ο πιο διάσημος τουριστικός προορισμός της Ηλείας και όχι μόνο ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη τη χώρα.

Ήλιος, ατέλειωτη παραλία, χρυσή άμμος, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, καταλύματα πολυτελείας αλλά και πολλά πολλά σκουπίδια, μπάζα κ.λπ. συνθέτουν μια εικόνα υποδοχής που ταιριάζει καθόλου στο φόντο που χάρισε η φύση στην Κουρούτα αλλά και στην εικόνα που έχει διαμορφωθεί γύρω από το όνομά της με τις προσπάθειες και των επαγγελματιών της περιοχής.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζουν την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Κουρούτα, μόλις μια ανάσα από τη μεγάλη  κεντρική πλατεία και δεν χρειάζονται λεπτομερείς περιγραφές. Κάδοι υπερφορτωμένοι από σκουπίδια πολλών ημερών, παρτέρια «στολισμένα» επίσης με σκουπίδια αλλά και μπάζα σχεδόν στη μέση του δρόμου…

Μάλιστα οι εν λόγω φωτογραφίες αναρτήθηκαν και στον προσωπικό   λογαριασμό του δημάρχου Ήλιδας, κ. Χρήστου   Χριστοδουλόπουλου στο facebook συνοδευόμενες από το ερώτημα «γιατί;».

Επίσημη απάντηση δεν δόθηκε, ωστόσο από κατοίκους και επαγγελματίες της αναμένονται άμεσες ενέργειες για τον ευπρεπισμό της περιοχής.

Και ο δήμος καλείται να απαντήσει με πράξεις και σύντομα!

http://amaliadanews.gr