ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Κουρούτα: «Πρωταθλήτρια» στις καταγγελίες για ηχορύπανση – Κάποιοι την θέλουν Ησυχαστήριο

Ο Πρώτος προορισμός της Ηλείας δεν μπορεί να γλιτώσει από μερικούς «ανεγκέφαλους» που θέλουν ησυχαστήριο την Κουρούτα .

Αυτοί ειναι δυο-τρεις ανεγκέφαλοι δήθεν επιχειρηματίες, που ήρθαν μετά στην Κουρούτα απ ότι τα Νυχτερινά καταστήματα εστίασης και τώρα «με τον τρόπο τους» απαιτούν να μετατρέψουν την Κουρούτα σε ησυχαστήριο.

Δεν μπορούν να το πετύχουν ,γιατί η Κουρούτα ήταν και θα ειναι, ένας από τους καλύτερους νυχτερινούς προορισμούς της Πελλοπονήσου και διασκεδάζουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε κάθε σεζόν  .

Και όχι τυχαίο το «Μύκονος της Πελοποννήσου».

Αυξημένοι παρουσιάζονται  το τελευταίο διάστημα και όσο οδεύουμε προς το Δεκαπενταύγουστο, οι έλεγχοι για ηχορύπανση σε καταστήματα ψυχαγωγίας στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ilia.news”, οι έλεγχοι επικεντρώνονται  στις πλέον πολυσύχναστες  περιοχές του Νομού, όπου αυτή την εποχή παρατηρείται σημαντική αύξηση ετεροδημοτών και επισκεπτών.

Ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές  βρίσκεται η Κουρούτα, όπου λειτουργούν καταστήματα του είδους, τα οποία προσελκύουν μεγάλο αριθμό πελατών, επί το πλείστον νεαρής ηλικίας.

Έτσι  σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν καταγγελίες προς τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, που βρίσκονται «επί ποδός» προκειμένου να τηρηθούν τα όσα προβλέπει ο νόμος, σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι τη εν λόγω περιοχή προτιμούν πολλοί επισκέπτες και από γειτονικούς νομούς, αφού έχει καταστεί πλέον σημαντικός τουριστικός προορισμός, με συνέπεια η ηχορύπανση να συμβαδίζει με το … ρυθμό της διασκέδασης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Συμπεριφορά» της Αστυνομίας φέτος σε σχέση με την περασμένη χρονιά ειναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα γιατί πιστεύουμε ότι έχουν εντοπίσει τους δυο-τρεις ανεγκέφαλους, δεν τους παίρνουν πολύ στα σοβαρά και λειτουργούν πάντα στα λογικά πλαίσια της νομιμότητας.