ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κουρτέσι-Μακρίσια 1-2: Διπλό «ασφάλειας» για τα Μακρίσια με δυο πέναλτι

  • 47
    Shares

Με δυο πέναλτι τα Μακρίσια «απέδρασαν» από το Κουρτέσι με μια σπουδαία νίκη, μια νίκη η οποία απομακρύνει την ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά το Κουρτέσι, δεν πήρε τίποτα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και παραμένει σε πίεση, αν και σήμερα η εικόνα του ήταν ενθαρρυντική και έδειξε ότι θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι περισσότερο.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, ένα πρώτο μέρος στο οποίο το Κουρτέσι διατηρούσε έναν έλεγχο, φτάσαμε στο 45΄, οπότε και τα Μακρίσια κέρδισαν πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πετρόπουλος για να κάνει το 0-1.

Το Κουρτέσι ισοφάρισε στο 52΄με ένα ωραίο άπιαστο σουτ από τον Φιλιππακόπουλο, αλλά δεν χάρηκε για πολύ αυτό το γκολ. Τα Μακρίσια στο 62΄έκαναν το με νέο πέναλτι από τον Πετρόπουλο το 1-2. Στο 80΄αποβλήθηκε ο Κουής με δεύτερη κίτρινη και στο δεκάλεπτο που απέμενε το Κουρτέσι πήρε τον πλήρη έλεγχο, πίεσε και είχε τις ευκαιρίες για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κουρτέσι: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Καλουτάς, Μητρόπουλος, Κωστόπουλος, Αλ. Καπώνης (57΄Γκούσκος), Κόσκορης (80΄Γερ. Σωτηρόπουλος), Κ. Καπώνης, Γεωργόπουλος (70΄Λυκουργιώτης).

Μακρίσια: Ζωμένος, Μυλωνάς, Κουής, Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Καρβουνιάρης, Γαλάνης, Ρουμελιώτης (λ.τ. 82΄Μπαλαούρας), Σταματελάτος (89΄Γιούρτας), Πετρόπουλος, Γκουβέρος (68΄Αντύπας).


  • 47
    Shares