28.9 C
Pýrgos
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Κούτσης: «Έχουμε πετύχει τους στόχους μας»

spot_img

Προτεινόμενα

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος και ο Πανηλειακός φιγουράρει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε μια σεζόν στην οποία ξεκίνησε με στόχο να κάνει μια παρουσία ανάλογη της ιστορίας του, με γνώμονα όμως τα δεδομένα που επικρατούσαν, χωρίς αυτοσκοπό το Πρωτάθλημα και με το βλέμμα στο μέλλον, έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα.

Διότι δεν είναι μόνο η καλή και αξιόπιστη ομάδα που δημιούργησε, είναι ότι όσο περνάει ο χρόνος, δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Δημιουργεί έναν κορμό με ντόπιους παίκτες, παιδιά με μέλλον. Φτάνει να σκεφτούμε ότι στο παιχνίδι με το Λεωνίδιο, αγωνίστηκαν τέσσερα παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο Πρέντι, 15,5 ετών,  ο Κόκκινος, επίσης 15,5 ετών, ο Γιαννακόπουλος, 17 ετών, καθώς και ο Βουργουντζής, επίσης 17 ετών.

Μερίδιο σε αυτή την παρουσία έχει αναμφίβολα ο Γιώργος Κούτσης. Ο 43χρονος τεχνικός του Πανηλειακού, ο οποίος κλείνοντας η σεζόν, έχει να παρουσιάσει μια παρακαταθήκη. Εξάλλου οι τεχνικοί δεν κρίνονται μόνο από τα αποτελέσματα, τα οποία είναι και συνάρτηση του μπάτζετ και των ποδοσφαιριστών που διαθέτει η εκάστοτε διοίκηση, αλλά και από αυτά που αφήνουν πίσω τους.

Ο Γιώργος Κούτσης, μίλησε στο ilia.news για τη σεζόν, το στόχο από δω και πέρα, αυτά που έγιναν και αυτά που έπονται.

«Όταν ήρθα στον Πύργο και τον Πανηλειακό, μιλήσαμε και ο στόχος ήταν η δημιουργία μιας αξιόπιστης ομάδας, η οποία θα κάνει μια παρουσία αντάξια του ονόματος της, μια ομάδα βεβαίως η οποία είχε ξεκάθαρο προσανατολισμό. Είχαμε πει ότι αν έρθει και ο πρωταθλητισμός δεν θα πούμε όχι, ωστόσο δεν ήταν το Πρωτάθλημα αυτοσκοπός μας. Η όλη προσπάθεια, η κίνηση πίσω από την ομάδα των Πυρσών, ήταν μια νέα προσπάθεια, ένα νέο ξεκίνημα σε εθνική κατηγορία, με μια ομάδα με νέα πρόσωπα, νέο τεχνικό. Ήταν όλα καινούργια. Τέτοιες προσπάθειες απαιτούν πίστωση χρόνου. Τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος, πιστεύω ότι έχουμε πετύχει το στόχο μας. Θέλω να σταθώ και στα νέα παιδιά που έχουν μπει στην ομάδα, όλα τους Πυργιωτόπουλα, από τα σπλάχνα της ομάδας. Ουδέποτε είπαμε ότι πάμε για Πρωτάθλημα, ακόμα και τον Γενάρη, όταν είμαστε ακόμα κοντά. Η διοίκηση είχε ξεκάθαρη στάση και θα πω και έντιμη στάση. Πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια πρέπει να την αγκαλιάσει περισσότερο ο κόσμος. Όταν αγαπάς την ομάδα, δεν την ακολουθείς μόνο όταν κερδίζει και ανεβαίνει κατηγορίες. Είσαι δίπλα της και όταν αυτό δεν συμβαίνει».

 

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για το μέλλον»

Ο Γιώργος Κούτσης, ολοκληρώνοντας τη σεζόν, έχει να κάνει έναν απολογισμό. Σε αυτό πάνω, καθώς και στο τι σκέφτεται για το μέλλον του, απαντάει: «Όπως οφείλω θα κάνω μια έκθεση προς τη διοίκηση για τα όσα έγιναν φέτος. Για το μέλλον μου στην ομάδα δεν έχουμε κάνει ακόμα καμία συζήτηση. Είναι και νωρίς ακόμα. Θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν, σε τρεις αγωνιστικές και μετά να κοιτάξουμε το μέλλον. Το Πρωτάθλημα εξάλλου ολοκληρώνεται πάρα πολύ νωρίς φέτος».

 

Εκτός ο Μπουρλάκης, αμφίβολος ο Κρεββατάς

Ο Πανηλειακός, προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κάτω Αχαγιά. Απών για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι ο Γιάννης Μουρλάκης, καθώς και ο στρατευμένος Ασημακόπουλος. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος ο Κρεββατάς, ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό (έχε χάσει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια), είναι αμφίβολος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα