Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
25.1 C
Pýrgos

Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ : Διατηρητέος στον βαθμό του Ταξίαρχου, ο Αμαλιαδίτης, Βασίλης Ρόκκος

spot_img

Κρίθηκε και πάλι ως διατηρητέος ο Αμαλιαδίτης Ταξίαρχος Βασίλης Ρόκκος που θεωρείται από τους  πλέον έμπειρους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην 35 χρονη θητεία του στην ΕΛ.ΑΣ έχει υπηρετήσει  εκτός από την Θέση του επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΒΑ Αττικής , και την θέση του Βοηθού Διευθυντή της ΓΑΔΑ που υπηρετεί μέχρι σήμερα εχει δώσει δείγματα των ικανοτήτων του  σε πολύ  «δύσκολα» πόστα, όπως το Α.Τ. Εξαρχείων, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ υπηρέτησε και ως Διοικητής στο Α.Τ. Ομονοίας για 9 χρόνια .

Ο Αμαλιαδίτης Αξιωματικός είχε τραβήξει τα βλέμματα της δημοσιότητας το 2015, αφού “πρωταγωνίστησε” σε μια έντονη στιχομυθία με την τότε Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έξω από το Κοινοβούλιο, με αφορμή τον αποκλεισμό της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, με κλούβες ΜΑΤ . Ο Ηλείος αξιωματικός δέχθηκε τότε τα «πυρά» της κ.Κωνσταντοπούλου επειδή είχε αποκλειστεί η πρόσβαση στη Βουλή, απαντώντας με εξαιρετική ψυχραιμία και ετοιμότητα δίχως να δυναμιτίσει το… επικοινωνιακό κρεσέντο της τότε προέδρου της Βουλής.

Είχε τότε σχολιαστεί  κατά κόρον η ηρεμία του, οι χαμηλοί του τόνοι, οι απαντήσεις που έδινε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που παρουσία διαδηλωτών, φωτογράφων και καμερών τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις.

Ο επί εννέα χρόνια Αστυνομικός Διευθυντής του τμήματος της Ομόνοιας, ο οποίος συνέβαλε στις προσπάθειες για να ανοίξει η Ομόνοια και πάλι για το ευρύ κοινό, έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από 600 πορείες, θεωρείται μετριοπαθής και άνθρωπος με κοινή λογική.

Ο Βασίλης Ρόκκος εκτός από την εκτέλεση των καθηκόντων του σε πολύ κρίσιμους τομείς της ΕΛ.ΑΣ,  έχει  αποκτήσει και δύο μεταπτυχιακά,

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα