ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμες ώρες στον Αστέρα-Απαιτείται άμεσα ρευστό για να “πάρει μπρος…”


Δύσκολη είναι η κατάσταση στον Αστέρα Αμαλιάδας και κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Η πρόσληψη προπονητή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, θα δοκιμαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο και ακολούθως θα αποφασιστεί αν θα μείνουν, ενώ και με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει, δεν έχουν ακόμα καταλήξει κάπου, καθώς οι περισσότεροι εκφράζουν την επιθυμία να φύγουν.

Ως εκ τούτου, η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτούνται άμεσα οικονομικές «ενέσεις», προκειμένου να διευθετηθούν οργανωτικά ζητήματα. Επίσης, αναζητούνται λύσεις προκειμένου οι παίκτες να στεγαστούν και να σιτιστούν, καθώς εκτός από τους ντόπιους, γίνονται συζητήσεις να έρθουν και κάποιοι ξένοι (ήδη έχουν φθάσει και κάποιοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές αγνώστων λοιπών στοιχείων).

Όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ προβλημάτων, για το οποίο η νέα διοίκηση, τρέχει και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να προφτάσει να στήσει την ομάδα και να αρχίσει την προετοιμασία της.