Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Κραυγή αγωνίας από τους παραγωγούς του νομού: «Η Ηλεία πεθαίνει» (βίντεο)

spot_img

Τις τελευταίες αγροτικές τις μέρες ζει η Ηλεία όπως επισημάνθηκε στη Γενική Συνέλευση που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο, εκπροσώπων βουλευτών του νομού, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Ήλιδας, του Επιμελητήριου, εκπροσώπων από αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς και αγρότες από ολόκληρο το νομό.

Η καταστροφή στο καρπούζι, στις ελιές, στα εσπεριδοειδή που ήρθε να προστεθεί σε όλες τις υπόλοιπες, χρόνιες «πληγές» της αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος, ήρθαν να δώσουν τη «χαριστική βολή» στη γεωργία αλλά και στην κτηνοτροφία της Ηλείας με χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους να βρίσκονται αυτή τη στιγμή… στο χείλος του γκρεμού και ένας ολόκληρος νομός να απειλείται με… πλήρη οικονομική κατάρρευση!

Όλοι οι συμμετέχοντες στη χθεσινή Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησαν την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας να προχωρήσει σε μία – ύστατη – Γενική Συνέλευση, πιθανότερα το επόμενο Σάββατο, με τη συμμετοχή των βουλευτών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των φορέων κ.α. προκειμένου να παρθούν αποφάσεις σε μια προσπάθεια να μην σταματήσει η αγροτική παραγωγή του νομού γιατί αυτό, θα είναι η οριστική καταστροφή του.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα