Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πύργο λόγω του αυριανού καρναβαλιού

spot_img

Προτεινόμενα

«Σας γνωρίζουμε ότι, την Κυριακή 23.02.2020 και από ώρα 13:00 έως 20:00, θα πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση στον Πύργο η οποία θα ξεκινήσει από την συνοικία Χαλικιάτικα και θα τερματίσει στην κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Το γεγονός ότι πρέπει να διασφαλισθεί η ασφαλής κυκλοφορία πεζών και οχημάτων εντός της πόλεως και περιμετρικά αυτής, εκδώσαμε απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας και στάθμευσης, στους δρόμους που θα διέρχονται τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις «1η ΑΠΟΚΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ 2020». Σεβόμενοι τους δημότες μας – τους επισκέπτες της πόλης μας και τους οδηγούς που επιβάλλεται να μετακινηθούν τις ώρες που θα πραγματοποιείται η παρέλαση, τους παρακαλούμε να υπακούσουν στις υποδείξεις των αστυνομικών αρχών ( ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτικής Αστυνομίας) των υπαλλήλων του Δήμου και των εθελοντών.

Προτείνουμε προκειμένου να μη δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στη πόλη κι ειδικά με τη στάθμευση των οχημάτων να χρησιμοποιείτε ως χώρους στάθμευσης :

  • Το χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ LIDL, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης από την οδό αλφειού (οδός Πύργου – Κυπαρισσίας)
  • Το χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην είσοδο της πόλεως του Πύργου από την οδό Πατρών
  • Το αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας
  • Το Θεματικό Πάρκο Ξυστρή
  • Όλους τους δρόμους της πόλης που επιτρέπεται η στάθμευση».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα