10.9 C
Pýrgos
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Κωνσταντόπουλος Δημήτριος: Αισιοδοξώ και ελπίζω πως τα ψέματα τελείωσαν…

spot_img

Κωνσταντόπουλος Δημήτριος

Τα τελευταία χρόνια πέραν της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας που βιώνουν οι Έλληνες, το χειρότερο που με καταρρακώνει κυριολεκτικά είναι πως η Ελλάδα μας, έχει χάσει εντελώς τον σεβασμό που της αρμόζει ως χώρα, ως λαός.
Κι αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποτελούμενης από κάθε φύσεως πρόσωπα, τα περισσότερα εκ των οποίων πρεσβευτές αρχών και πιστεύω που ισοδυναμούν με τη διάλυση του κράτους δικαίου και την ταπείνωση της αξιοπρέπειας της Ελληνίδας και του Έλληνα έως και την αλλοίωση και νέα χάραξη μιας άλλης ιστορίας της χώρας μας.
Περιστατικά ντροπής και απόλυτης ταπείνωσης της πατρίδας μας από άλλα κράτη έχουν γίνει πια καθημερινότητα.
Οι Αλβανοί φέρονται πολύ προκλητικά απέναντι στις ελληνικές αρχές και στην οικογένεια ομογενών του Κωνσταντίνου Κατσιφα από τις Βουλιαράτες, μας εμπαίζουν, μας απαιτούν και μας κουνούν το δάχτυλο.
Και πρόκειται για έναν λαό που έτυχε φιλικής υποδοχής κι αποδοχής στις ελληνικές κοινωνίες από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες από το 1990 και μετά όπου οι συνθήκες διαβίωσης στην Αλβανία ήταν άθλιες και εργάστηκαν στην χώρα μας, απέκτησαν σημαντικές περιουσίες τις οποίες μάλιστα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους τις μετέφεραν ανεξέλεγκτα χωρίς φορολόγηση πίσω στην χώρα τους στηρίζοντας την αλβανική οικονομία και ανάπτυξή τους.
Τα Σκόπια από την άλλη παρακολουθώντας το ηθικό μειονέκτημα της αριστερής κατά τα άλλα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της λογικής του ξεπουλήματος και της πολιτικής κωλοτούμπας που ακολουθεί αυτή, είδαν για αυτούς την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να διεκδικήσουν και να πάρουν εύκολα κι αναίμακτα ότι από χρόνια ζητά πριν η κυβέρνηση στην Ελλάδα αλλάξει. Να σημειωθεί κι εδώ πως η συμβολή των Ελλήνων επιχειρηματιών στην ανάπτυξη των Σκοπίων είναι πολύ σημαντική.
Τέλος, η Τουρκία μία χώρα που κουραστήκαμε να ζούμε υπό το καθεστώς μόνιμων απειλών, παραβιάσεων εναέριων και θαλάσσιων περιοχών μας, αξιώσεων περί αλλαγής συνόρων και ελέγχου του Αιγαίου με έναν συνεχή και ανελέητο καθημερινό πόλεμο νεύρων. Να μην αναφερθώ και στο περιστατικό με τους δύο Έλληνες αξιωματικούς και τον εμπαιγμό των τουρκικών αρχών απέναντι στις ελληνικές αρχές. Ένα περιστατικό που έπρεπε να λήξει ειρηνικά αμέσως. Και πάλι οι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης αναποτελεσματικοί και αδέξιοι και γίναμε περίγελος της τουρκικής κυβέρνησης ξανά.
Δυστυχώς όμως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι Έλληνες και Ελληνίδες το 2015 δύο φορές πείστηκαν από τα παχιά λόγια του κ. Τσίπρα και τον έχρισαν πρωθυπουργό της χώρας. Έναν άνθρωπο άσχετο με την ιστορία και την εξωτερική πολιτική αυτής της χώρας με την ιδιαίτερα σημαντική γεωπολιτική θέση παγκοσμίως.
Μια κυβέρνηση πρέπει να μπορεί να επιβληθεί και να γίνεται σεβαστή από τα άλλα κράτη. Πρέπει να διαθέτει ηθικό και πολιτικό ανάστημα αποδεκτό από όλους για το θεσμικό ρόλο που υπηρετεί.
Η Ελλάδα απαιτεί ισχυρό πολιτικό ηγέτη σήμερα . Απαιτείται γροθιά στο μαχαίρι. Μετά την παταγώδη και βαριά για την χώρα αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η μόνη ελπίδα για τη χώρα πέφτει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Η ψήφος στις επερχόμενες εκλογές έχει πολλαπλάσια ευθύνη και απαιτεί πλήρη υπευθυνότητα και σκέψη από το λαό γιατί στο σημείο που μας έφτασε η σημερινή κυβέρνηση είμαστε ένα βήμα πριν τον γκρεμό.
Θεωρώ απόλυτα βέβαιο ότι ο λαός θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές τον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντάς του ισχυρή αυτοδυναμία διακυβέρνησης της χώρας. Ισχυρή κυβέρνηση αυτοδυναμίας σημαίνει ισχυρή Ελλάδα. Πρωτεύει η κυβέρνηση να έχει ισχυρή αυτοδυναμία ακόμα και στην περίπτωση των συνεργασιών κομμάτων για να διασφαλίσουμε ασφάλεια και σταθερότητα και να ξανακερδίσει η χώρα μας τη θέση που της αξίζει σε παγκόσμιο επίπεδο και οι Έλληνες πολίτες μια καλή κι αξιοπρεπή διαβίωση. Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί ως χώρα,ως λαός για να ξυπνήσουμε ;

Αισιοδοξώ και ελπίζω πως τα ψέματα τελείωσαν…

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα