Κόροιβος: Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων

spot_img

Προτεινόμενα

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 8μ.μ. θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Κόροιβος, προκειμένου να συμπληρωθεί το Δ.Σ., να αναδειχθεί νέο επί της ουσίας, μετά την αποχώρηση τριών εκ των πέντε μελών του παλιού.
Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να καλυφθεί η θέση του εκλιπόντος Ηλία Θλιβερού, αλλά και οι θέσεις των αποχωρησάντων Γιώργου Μαραγκού και Νίκου Σαψάλη.
Πιο κάτω, η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για το θέμα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ Κόροιβος καλεί όλους τους μετόχους της ομάδας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Δ.Σ.».
Στο μεταξύ, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 28 Αυγούστου. Πλέον, αναμένεται να έχουμε αφίξεις στην Αμαλιάδα, καθώς πέραν του τεχνικού επιτελείου, με επικεφαλής τον Ντίνο Καλαμπάκο, θα αφιχθούν και οι παίκτες τους οποίους έχει ήδη αποκτήσει ο Κόροιβος.
Μέχρι τη στιγμή αυτή, στη δύναμη της ομάδας υπάρχουν οι Γιάννης Σαχπατζίδης, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Τάσος Αντωνάκης, Σακίλ Χάινς, Τζάχι Κάρσον, Άαρον Ρούντρε και Μάρκους Πόσλι. Συνολικά έχουμε εφτά παίκτες, τους οποίους θα συμπληρώσουν και κάποιοι νεαροί από τα τμήματα υποδομής. Και βέβαια, η ενίσχυση θα συνεχιστεί, με την ομάδα να καλείται ακόμα να αποκτήσει έναν σέντερ, αλλά και κάποιους ακόμα παίκτες με τους οποίους θα συμπληρώσει το ρόστερ.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα