ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: Απέκτησε Μπουγά, ανανέωσε ο Ρούνης

  • 8
    Shares

Ακόμα μια προσθήκη ανακοίνωσε ο Κόροιβος, ο οποίος απέκτησε από τον Ολυμπιονίκη τον νεαρό Κώστα Μπουγά. Παράλληλα ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Ρούνη, έναν επίσης νεαρό παίκτη. Έτσι σταδιακά ο Κόροιβος ολοκληρώνει το ρόστερ του, έχοντας μείνει ανοιχτό το θέμα του ξένου παίκτη.

Η ανακοίνωση για τον Μπουγά

 

Μεταγραφή No 10 – και 11ος παίκτης του ρόστερ ομάδας μας – ο Κώστας Μπουγάς!

«Στο δυναμικό της ομάδας μας ανήκει ο Ηλείος Κώστας Μπουγάς. Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο Κόροιβος ως ομάδα όλης της Ηλείας και έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ σε ολόκληρο το Νομό προσθέτει στο ρόστερ της άλλον έναν γηγενή αθλητή.
Ο Κώστας έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Πύργου ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιονίκη.

Κώστα καλώς ήρθες στην ομάδα μας!»

 

Η ανακοίνωση για τον Ρούνη

«Ο Ανδρέας Ρούνης 12ος παίκτης του Κοροίβου!

Ο 18χρονος ύψους 1,95 μ. σμολ φοργουορντ Ανδρέας Ρούνης παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας μας. Ο Ανδρέας είναι μέλος του Κοροίβου από τα τμήματα υποδομών και συμμετέχει στην ανδρική ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Πρόκειται για ακόμα μια παρουσία γηγενούς – Ηλείου αθλητή μετά από τους Τάταρη, Μπεκρή, Κάτζο και Μπουγά, η 5η συγκεκριμένα! Η ομάδα μας δείχνει πίστη στους νέους αθλητές και κυρίως στα παιδιά που προέρχονται από τον Νόμο μας!

Ανδρέα καλή επιτυχία σε σένα και στην ομάδα μας!»


  • 8
    Shares