Κόροιβος: Γενικός Διευθυντής ο Χάρης Παρασκευόπουλος-Πήγε Καβάλα ο Μιχάλογλου

spot_img

Προτεινόμενα

Τον νέο Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ ανακοίνωσε ο Κόροιβος. Πρόκειται για τον Χάρη Παρασκευόπουλος, με καταγωγή από την Αμαλιάδα και εμπειρία σε διοίκηση αθλητικής ομάδας, έχοντας εργαστεί στον Πανθρακικό:
«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Χάρη Παρασκευόπουλο για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή της ομάδας.
Ο Χάρης είναι γέννημα-θρέμμα της Αμαλιάδας (09/06/1992), αλλά τα τελευταία 7 χρόνια έζησε στην Κομοτηνή. Έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ παράλληλα κατά το παρελθόν ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία σε περιφερειακά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και τα προηγούμενα 2,5 χρόνια εργάστηκε ως επιτελικό στέλεχος στην ΠΑΕ Πανθρακικός.
Καλωσορίζουμε τον Χάρη Παρασκευόπουλο στη μεγάλη οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!», αναφέρει η ανακοίνωση.
Στο μεταξύ, είχαμε και μια απώλεια, καθώς ο περσινός αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Μιχάλογλου, αποχωρεί και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας και συγκεκριμένα την Καβάλα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα