Κόροιβος: Η φετινή καμπάνια των διαρκείας

spot_img

Προτεινόμενα

Ξεκίνησε εδώ και μερικές μέρες η φετινή καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας για τον Κόροιβο. Η ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της, καλεί τους παλιούς κατόχους, αλλά και εκείνους οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν είχαν πάρει εισιτήριο, να βρεθούν κοντά στην ομάδα, στη δική τους θέση στο γήπεδο, στο… «σπίτι» του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την εκκίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας 2017-18 για νέους κατόχους, ταυτόχρονα με τη συνέχιση της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στους περσινούς κατόχους.
Ο Κόροιβος, το καμάρι όλης της Ηλείας, η ομάδα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο, στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, θα λάβει μέρος φέτος για 4η διαδοχική χρονιά στην STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18.
Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το έχουμε πετύχει χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της Ηλείας, που και δυναμικό παρόν δίνει σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, αποτελώντας τον… «6ο μας παίκτη», και την ίδια στιγμή έχει κατορθώσει να διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο για το ήθος και τον τρόπο που εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Κόροιβο!
Η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή κι ενισχύεται κάθε χρόνο. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το «σπίτι» μας…
Το μπασκετικό θαύμα στην Ηλεία συνεχίζεται, ο Κόροιβος καθιερώνεται στην πρώτη κατηγορία, βήμα-βήμα «μεγαλώνει» κι όλοι εμείς γινόμαστε μία οικογένεια!».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα