Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Κόροιβος: Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος-Παραίτηση και του Καραγιάννη

spot_img

Ενός κακού μύρια έπονται. Το οικονομικό πρόβλημα φαίνεται ότι θέτει σε κίνδυνο τη συνοχή του Κοροίβου, ο οποίος από χθες το βράδυ βρίσκεται για τρίτη φορά φέτος σε αναζήτηση προπονητή. Ο Νίκος Καραγιάννης, όταν ανέλαβε την ομάδα, του είχαν πει ότι ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός. Αντί αυτού, διαπιστώνει ότι όχι απλά η ομάδα δεν μπορεί να στηρίξει αυτό το εγχείρημα, αλλά είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει και σε δραστική μείωση των εξόδων. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, του ζητήθηκε να προτείνει παίκτες οι οποίοι θα αποχωρούσαν. Εμπρός σε αυτή την κατάσταση, ο Νίκος Καραγιάννης υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή. Ο ίδιος βεβαίως επικαλέστηκε “προσωπικούς” λόγους, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως είναι γεγονός ότι ο Κόροιβος βρίσκεται σε ένα άκρως μεταβατικό στάδιο.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του basketblog.gr, στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας, αναφέρει:

«Ο Κόροιβος ήταν αναμφίβολα μία από τις ομάδες που φαινόταν πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή Α2. Παίκτες, οι οποίοι έχουν γευτεί την επιτυχία στο παρελθόν σε συνδυασμό με νεαρούς ανερχόμενους παίκτες δημιουργούσαν ένα εξαιρετικό μείγμα, ικανό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι εξελίξεις όμως δεν είναι αυτές που περίμεναν άπαντες στην ομάδα και το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά οικονομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ήδη έχει ζητηθεί από τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Καραγιάννη, να «κόψει» δύο παίκτες από την ομάδα, προκειμένου να εξοφληθούν οι παίκτες, μιας και τα οικονομικά της ομάδας βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Ο έμπειρος τεχνικός παρόλα αυτά δεν είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική, με δεδομένο μάλιστα πως μιλάμε για ένα αρκετά καλό ρόστερ και ενώ υπήρχε η αρχική προοπτική για μία ακόμα μετεγγραφική ενίσχυση, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει ως άπιαστο όνειρο. Αν δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε υπάρχει και plan b από τη διοίκηση που είναι να προταθεί στους παίκτες να πάρουν ένα μέρος των οφειλών τους και τα υπόλοιπα σε βάθος χρόνου, κάτι το οποίο όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει αποδεκτό από την πλευρά των παικτών.

Ήδη μάλιστα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους σε ομάδες της Basket League, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα αποδυναμωθεί αισθητά αν αυτό προχωρήσει σε μαζικό βαθμό.

Δεδομένα επίσης το μέλλον του Νίκου Καραγιάννη δεν είναι σίγουρο, με τον έμπειρο τεχνικό να αδυνατεί να δουλέψει στις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα