ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: Με Κώστα Σορώτο στην τεχνική ηγεσία


 

Μπορεί η περίπτωση του Νίκου Παπανικολόπουλου να μην είχε αίσιο τέλος, όμως στον Κόροιβο δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Για την ακρίβεια, προχώρησαν σε μια ακόμα πιο δοκιμασμένη και έμπειρη λύση, αυτή του Κώστα Σορώτου. Η ομάδα της Ηλείας, τη νέα σεζόν θα πορευτεί με τον Κώστα Σορώτο στην Α2.

Πριν λίγο είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Σορώτο.

Η ομάδα μας με τη συμφωνία της με τον πολύπειρο τεχνικό αλλάζει σελίδα και ξεκινά και επίσημα τον προγραμματισμό για τη συμμετοχή της στην Α2.

Η συμφωνία με τον Κώστα Σορώτο έγινε με γνώμονα την αποδεδειγμένη και πολύχρονη εμπειρία του και την επιτυχημένη διαδρομή του, όπως και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει πώς να δημιουργήσει από την αρχή μια ομάδα υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην «παραγωγή» νέων αθλητών.

Με το νέο μας προπονητή, αλλά και με το ισχυρό brand name που ο Κόροιβος απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως κατά την τελευταία τετραετία στην Α1, θέτουμε εξαρχής τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο τέλος της οποίας θα κάνουμε τον απολογισμό για το τι θα έχει πετύχει η ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα Σορώτο στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».