ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: Μια ήττα που δεν πτοεί κανέναν (fotos)


Μπορεί να ηττήθηκε ο Κόροιβος από τον Προμηθέα και να αποκλείστηκε από το Κύπελλο, αφενός όμως το Κύπελλο ουδέποτε αποτελούσε προτεραιότητα για τον Κόροιβο, αφετέρου η εμφάνιση ήταν εξαιρετική και αυτό αποτελεί το πιο αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια και το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

 

Ο Κόροιβος στα μέχρι τώρα φιλικά και ειδικά μετά τη μέτρια εικόνα στη Λευκάδα και την ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας στην Αμαλιάδα, είχε «μουδιάσει» τον κόσμο του και είχε επιφέρει προβληματισμό στο επιτελείο της ομάδας, με πρώτο τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο.

Όλα αυτά ήρθαν να ανατραπούν με την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Κόντρα σε μια πανάκριβη και ισχυρή ομάδα όπως ο Προμηθέας, μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους που φτάνουν μέχρι και στην έξοδο στην Ευρώπη, ο Κόροιβος φανέρωσε το καλό του πρόσωπο. Οι Αμερικάνοι εντυπωσίασαν με το παιχνίδι τους, αλλά και η ομάδα με το ομαδικό πνεύμα, την αυταπάρνηση, τη δυνατότητα να κοιτάξουν στα ίσα τον αντίπαλό τους και σχεδόν να τον νικήσουν, αφού έχασαν σε πολύ μικρές λεπτομέρειες, αλλά και εξαιτίας της κόπωσης, της φθοράς των βασικών παικτών, αλλά και της απουσίας σέντερ, δεδομένου ότι επίκειται ενίσχυση στη θέση «5» μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση Σονγκάνια.

 

Στον Κόροιβο είναι πεπεισμένοι ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ενώ δικαιώθηκαν και για την επιλογή τους να μεταφέρουν για ένα παιχνίδι την έδρα της ομάδας στον Πύργο, όπου είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, όπως φαίνεται και από τις εικόνες του αγώνα.

 

One for all, all for one, το νέο σλόγκαν της ομάδας!

Μέσα σε όλα αυτά, εδώ και μια βδομάδα περίπου έχει κάνει την εμφάνισή του και το νέο σλόγκαν της ομάδας, που είναι στα αγγλικά και σημαίνει «ένας για όλους και όλοι για έναν». Πρόκειται για τη φράση One for all, all for one!

Σε αυτό το πνεύμα κινείται και η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Ας δούμε την ανακοίνωση:

 

«Με ένα σύνθημα που αντιπροσωπεύει απόλυτα τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Το πώς βρέθηκε πριν 3 χρόνια για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και πώς καταφέρνει να γράφει ιστορία κάθε χρόνο, κάνοντας διαρκώς βήματα προς την καθιέρωσή της στη STOIXIMAN.GR Basket League και στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, ως μία ομάδα που η φυσική της θέση είναι εκεί!

One for all, all for one!!! Ένας για όλους, όλοι για έναν, όλοι για τον Κόροιβο!!!

Αυτός είναι ο Κόροιβος. Μία ομάδα που δε στηρίζεται σε έναν ή σε λίγους, αλλά αντλεί αστείρευτες δυνάμεις από τους πολλούς. Τους απλούς ανθρώπους που τη στηρίζουν. Κάθε φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο για να φωνάξει «ΚΟ-ΡΟΙ-ΒΑ-ΡΑ ΟΛΕ». Τους χορηγούς από όλη την Ηλεία κι από άλλα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας και προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη στην ομάδα μας!

All For One. Όλοι για τον Κόροιβο, δηλαδή. Έτσι, συνεχίζουμε και φέτος, με σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα και στα εύκολα και τα δύσκολα και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!

Με το σύνθημα αυτό λοιπόν, οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 τίθενται από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στη διάθεση των φιλάθλων μας.

Οι νέοι κάτοχοι κι όσοι έχουν ανανεώσει το εισιτήριό διαρκείας τους μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες από τον υπεύθυνο εισιτηρίων, κ. Ανδρέα Μπουλμπασάκο στο κατάστημα «ΚΡΥΣΤΑΛ».

Παράλληλα επισημαίνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος κι από τον υπεύθυνο εισιτηρίων, κ. Ανδρέα Μπουλμπασάκο.

Τηλ: 26220 28528 & 694 599 9573

Αναλυτικές πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2017-18: www.koroivosbc.gr/eisitiria-diarkeias-2017-2018».