ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος-Ξενοφών 0-5: Έστησαν… πάρτι οι “Στρατηγοί”!


Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα σημείωσε ο Ξενοφών και μάλιστα μια μεγάλη σε έκταση νίκη, απέναντι στον νεοφώτιστο Κόροιβο. Το ιστορικό παιχνίδι της ομάδας του Κατσαρού, στην έδρα της, στην επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη τοπική κατηγορία, έμελλε να έχει σκληρή κατάληξη, με ένα βαρύ τελικό σκορ 0-5, από τον Ξενοφώντα των τριών τίτλων μέσα στο 2019.

Οι «Στρατηγοί», άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Μιλοσέσκι. Ένα γκολ που απλοποίησε σε σημαντικό βαθμό το έργο τους.  Στο 42΄ έκαναν το 2-0 με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53 και στο 63΄,  με τον Μπουτσικάκη και τον Μούτσο, ο Ξενοφών ανέβασε τον δείκτη στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 82΄ ο Άγγελος Μούτσος.

Κόροιβος: Πανόπουλος, Νικολακόπουλος (83΄ Νιώτης), Νταρζάνος (60΄ Ρωμαίος), Α. Σπηλιωτόπουλος, Τόλιας, Ι. Σπηλιωτόπουλος, Μαρνέρας (63΄ Καραντώνης), Βλασσόπουλος (73΄ Γαλάνης), Γαλανόπουλος, Τζανέτος, Οικονομίδης.

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Δημάκης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (53΄ Πετρόπουλος), Π. Κωνσταντόπουλος (56΄ Θεοχαρόπουλος), Φερεκίδης (61΄ Χαραλαμπόπουλος), Μπουτσικάκης, Μούτσος, Μπακατσέλος (54΄ Μπατζάκας).