Κόροιβος: Πρετοιμασία σε ρυθμούς ΠΑΟΚ

spot_img

Προτεινόμενα

 

Στους ρυθμούς του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ κινούνται στον Κόροιβο, με διπλή μάλιστα προπόνηση σήμερα. Οι Κυανόλευκοι θα προπονηθούν και αύριο για τελευταία φορά. Το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, περιελάμβανε βίντεο, ανάλυση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και σχετικές οδηγίες, οι οποίες συνοδεύουν τις προπονήσεις στον τομέα της τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τη σημασία που έχει αυτό το παιχνίδι και πόσο καθοριστική θα είναι μια νίκη, δεδομένου ότι ο Κόροιβος θα φτάσει στα… μισά του δρόμου χωρίς καν να έχει βγει ο πρώτος γύρος (αν υποθέσουν ότι οι οκτώ νίκες είναι ο αριθμός που κατά προσέγγιση χαρίζει την παραμονή στην κατηγορία).

Τώρα και ψηφιακός ο Κοροιβάρας

Ο Κοροιβάρας απέκτησε την ψηφιακή του εκδοχή μέσα από τη δημιουργία mascot logo από την εταιρία «The Comeback», η οποία επιμελήθηκε αρκετές διαφορετικές εκδοχές που θα υποστηρίξουν πολλαπλές χρήσεις.

Ο Κοροιβάρας με την ψηφιακή του έκδοση θα μπορέσει να έχει πιο ισχυρή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο και στην επαφή του με τους φίλους του ενώ μελλοντικά θα είναι εφικτή η δημιουργία σουβενίρ (t-shirt, κούπες, καπέλα, κονκάρδες, αφίσες, κλπ.) για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα