Κόροιβος-Προοδευτική 2-5: «Προοδευτική» πορεία παραμονής!

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την παραμονή, έκανε η Προοδευτική, η οποία νίκησε με 5-2 στον Κατσαρό τον Κόροιβο. Οι Κυανέρυθροι της Βουπρασίας, μπήκαν με πατημένο το «γκάζι» και καθάρισαν την υπόθεση της νίκης, όντας αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν ήδη 5-1 και είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση της νίκης. Το σκορ άνοιξε ο Παντελής στο 4’. Το 0-2 έκανε με απευθείας φάουλ στο 23΄ο Νικολετάκης. O Κατσιμητσήρης στο 32΄ έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Κόροιβος μείωσε στο 40΄σε 1-3 με τον Ρωμαίο, για να έρθει στο 44΄ο Νικολετάκης να κάνει το 1-4. Στο 45΄ο Παναγιωτόπουλος έκανε και το 1-5. Στο 52΄με πέναλτι ο Δ. Γαλανόπουλος έκανε το τελικό 2-5.

Κόροιβος: Πανόπουλος, Νταρζάνος, Ρωμαίος, Παναγιωτόπουλος, Τόλλιας, Δ. Παναγιωτόπουλος, Ε. Γαλανόπουλος, Ψάρρης, Ηλιόπουλος, Δ. Γαλανόπουλος, Κ. Γαλανόπουλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Δ. Πατσούρας, Σωτηρόπουλος (55΄Αντωνόπουλος), Μούζος (46΄Α. Πατσούρας), Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης (46΄Κατσιμπερνάκης), Παντελής (55΄Σαλομπεχάι), Ε. Σάμαρης, Κατσιμητσήρης, Παναγιωτόπουλος, Νικολετάκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα