ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος-Προοδευτική 2-5: «Προοδευτική» πορεία παραμονής!


Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την παραμονή, έκανε η Προοδευτική, η οποία νίκησε με 5-2 στον Κατσαρό τον Κόροιβο. Οι Κυανέρυθροι της Βουπρασίας, μπήκαν με πατημένο το «γκάζι» και καθάρισαν την υπόθεση της νίκης, όντας αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν ήδη 5-1 και είχε ξεκαθαρίσει η υπόθεση της νίκης. Το σκορ άνοιξε ο Παντελής στο 4’. Το 0-2 έκανε με απευθείας φάουλ στο 23΄ο Νικολετάκης. O Κατσιμητσήρης στο 32΄ έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Κόροιβος μείωσε στο 40΄σε 1-3 με τον Ρωμαίο, για να έρθει στο 44΄ο Νικολετάκης να κάνει το 1-4. Στο 45΄ο Παναγιωτόπουλος έκανε και το 1-5. Στο 52΄με πέναλτι ο Δ. Γαλανόπουλος έκανε το τελικό 2-5.

Κόροιβος: Πανόπουλος, Νταρζάνος, Ρωμαίος, Παναγιωτόπουλος, Τόλλιας, Δ. Παναγιωτόπουλος, Ε. Γαλανόπουλος, Ψάρρης, Ηλιόπουλος, Δ. Γαλανόπουλος, Κ. Γαλανόπουλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Δ. Πατσούρας, Σωτηρόπουλος (55΄Αντωνόπουλος), Μούζος (46΄Α. Πατσούρας), Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης (46΄Κατσιμπερνάκης), Παντελής (55΄Σαλομπεχάι), Ε. Σάμαρης, Κατσιμητσήρης, Παναγιωτόπουλος, Νικολετάκης.