ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: “Ρίχνεται” απροπόνητος το Σάββατο στη “μάχη”


Απροπόνητος, αφού μόλις σήμερα Δευτέρα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η πρώτη του προπόνηση μετά από πέντε μήνες, ετοιμάζεται ο Κόροιβος να πέσει στη “μάχη” του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Με απόφασή της σήμερα η ΕΟΚ, ανακοίνωσε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, την ίδια στιγμή που μόλις σήμερα η ηλειακή ομάδα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το κλειστό γήπεδο της Αμαλιάδας, το οποίο παρέμενε κλειστό, λόγω κρουσμάτων covid-19.

Το πώς προέκυψε το πρόβλημα με το αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας, το οποίο είναι πρακτικά κλειστό εδώ και πέντε μήνες, καθώς απαγορεύεται η άθληση, (με μοναδικό οργανωμένο φορέα αυτή τη στιγμή να έχει το δικαίωμα χρήσης τον Κόροιβο), είναι άξιο απορίας.

Η ουσία όμως είναι ότι ο Κόροιβος υποχρεώνεται να πάει και να παίξει, κάτω από εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες, απέναντι σε ομάδες με βδομάδες προετοιμασίας στην πλάτη τους.

Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Μετά την υπουργική απόφαση η Eκτελεστική Eπιτροπή της ΕΟΚ ανακοινώνει ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Απριλίου με την διεξαγωγή της 6ης Αγωνιστικής”.