ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: Συνεχίζει με Δελέγκο και επιστρέφει στις προπονήσεις


Με τον Κώστα Δελέγκο στο τιμόνι του θα πορευτεί ο Κόροιβος τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν. Αυτός θα είναι ο οποίος θα κατευθύνει την ομάδα και στη μεταβατική περίοδο του Ιουνίου, έναν μήνα στον οποίο θα ακολουθηθεί πρόγραμμα ειδικών προπονήσεων, οι οποίες θα έχουν σαν στόχο την προσαρμογή των αθλητών μετά από μακρά περίοδο διακοπής, αλλά θα είναι συνάμα και μια ευκαιρία δοκιμών, ενόψει του σχεδιασμού του νέου ρόστερ.

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε ότι αρχίζει σήμερα ένα μηνιαίο καλοκαιρινό καμπ προπονήσεων της πρώτης ομάδας:

«Η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Κοροίβου, ξεκινά τις προπονήσεις, στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Από Δευτέρα 31 Μαΐου και για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων θα πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.
Σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη εποχή για το Μπάσκετ, και γενικά για τα ομαδικά αθλήματα λόγο πανδημίας, ο σύλλογος προσαρμόζει την λειτουργία του στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί και αφορούν αποκλειστικά τους αθλητές μετά από την μακρόχρονη αποχή τους από τις προπονήσεις.
Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει στις ανακοινώσεις μας ο Κόροιβος κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 , είχε ως πρώτο μέλημα την εξασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκομένων , αθλητών , προπονητών και όλου του staff , γεγονός που πέτυχε απόλυτα τόσο με τα απαιτούμενα test , όσο και με την άμεση απομόνωση κάθε ύποπτου περιστατικού.
Το ΔΣ του συλλόγου σε συνεργασία με το προπονητικό team λαμβάνοντας υπ όψιν του τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στα ομαδικά αθλήματα, αποφάσισε την υλοποίηση προγράμματος προπονήσεων τεσσάρων εβδομάδων, ώστε να βοηθήσει τους αθλητές στην ομαλή προσαρμογή τους, από την αθλητική απραξία στην μετέπειτα αγωνιστική περίοδο».