ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόροιβος: Το ΙΕΚ Σμαρνάκη μέγας χορηγός της φανέλας


Το ΙΕΚ Σαμαρνάκη θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Κοροίβου, αυτός που θα εμφανίζεται στο εμπρός μέρος της φανέλας της ομάδας. Σε μια ειδική εκδήλωση πριν από λίγο, ο Κόροιβος προχώρησε στην παρουσίαση της νέας αυτής συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος Χρήστος Λαγός, παρουσίασε τον χορηγό της φανέλας  ΙΕΚ Σαρνάκη και τον καλωσόρισε. Στη σύντομη τοποθέτησή του, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια το ΙΕΚ Σμαρνάκη για τη χειρονομία που έκανε. Πιστεύω ότι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και δίνουν το παράδειγμα και για άλλες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν την ομάδα. Η ομάδα στηρίζεται στον απλό κόσμο και το εισιτήριό του, καθώς και στους χορηγούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά μας. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά το ΙΕΚ Σμαρνάκη και υπόσχομαι ότι η χορηγία που θα κάνουν, θα προσφέρει ανταποδοτικότητα, τόσο από πλευράς διαφήμισης μέσω της φανέλας τους, όσο και από το τέλος τη σεζόν, οπότε με ένα ευχάριστο αποτέλεσμα, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Η ιδιοκτήτρια του ΙΕΚ Σαρνάκη, Κωνσταντίνα Σμαρνάκη, ανέφερε;

«Είναι μεγάλη τιμή για μας να στηρίζουμε τον Κόροιβο. Σαράντα-ένα χρόνια το ιδιωτικό ΙΕΚ Σμαρνάκη αναδεικνύει επιτυχημένους επαγγελματίες στους τομείς όπως η ζαχαροπλαστική, η κομμωτική, η μαγειρική, αλλά και πολλές ακόμα ειδικότητες. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι νέοι μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης και την ανάγκη να ανταποδώσουμε έστω έναν μικρό κομμάτι αυτής της εμπιστοσύνης. Η στήριξη στον Κόροιβο έχει στόχο την ενεργή συμβολή στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και την ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό. Αποτελεί και μια επιβράβευση των κόπων της διοίκησης, των προπονητών, των αθλητών και των φιλάθλων της ομάδας για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Ο Κώστας Σμαρνάκης, εκπρόσωπος του ΙΕΚ Σαμαρνάκη, ανέφερε:

Είναι τιμή μας να είμαστε οι μεγάλοι χορηγοί στη φανέλα της ομάδας σας. Θέλω μόνο να πω καλή επιτυχία στο καινούργιο ξεκίνημα. Στον προπονητή καλή υπομονή και στους παίκτες καλή αντοχή. Ευχαριστούμε για την τιμή που μα κάνατε και η χαρά να ξέρετε είναι μεγάλη για μας.

Ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στην παρουσίαση, ανέφερε:

Δεν έχω να πω πολλά, καθώς δεν είναι αρμοδιότητά μου τα χορηγικά θέματα της ομάδας, θα μιλήσω όμως λίγο στο κομμάτι που με αφορά και θα πω ότι η συνεργασία μας με το ΙΕΚ Σαμαρνάκη και τους ανθρώπους του, σε θέματα διατροφής της ομάδας είναι εξαιρετική.

Είμαι ευτυχισμένος που γνώρισα τον Κωστή πριν λίγες ώρες. Προσέχει τους παίκτες εδώ και δεκαπέντε μέρες και χαίρομαι που τον γνώρισα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά κάνει τη δουλειά του, αλλά τη διδάσκει κιόλας και θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά θα πάει πολύ καλά».