Φιλική ήττα με 82-80 γνώρισε ο Κόροιβος στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Αμαλιάδα και ήταν το τελευταίο της σειράς φιλικών αγώνων που δίνει η ομάδα της Ηλείας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League.
Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο, με το Περιστέρι να «κλέβει» τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης. Το κανονικό παιχνίδι τελείωσε 70-70, με τον Κόροιβο να ακολουθεί σε ολόκληρη τη διάρκεια την ομάδα του Περιστερίου. Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-15, 22-29, 44-45, 70-70 (80-82).
Ο Κόροιβος έχει πλέον μπροστά του το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη. Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 5μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση, η οποία έχει τα δικαιώματα του Κοροίβου και άλλων δέκα ομάδων της Basket League.