Κύπελλο Ηλείας: Ανοίγει αύριο η αυλαία των Ημιτελικών στο Γούμερο

spot_img

Προτεινόμενα

Οι Ημιτελικοί του Κυπέλλου Ηλείας αρχίζουν αύριο, παιχνίδια τα οποία σε αυτή τη φάση του θεσμού είναι διπλά. Στον πρώτο Ημιτελικό (το δεύτερο ζευγάρι διεξάγεται στη Βάρδα την άλλη βδομάδα μεταξύ Παμβουπρασιακού-Ξενοφώντα), παίζουν η Ολυμπιάδα με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, καθώς «διασταυρώνονται» τα δυο αουτσάιντερ. Και μπορεί ο Ολυμπιακός Σαβαλίων να φαντάζει πιο ισχυρός και να είναι η ομάδα με τις μεγαλύτερες εμπειρίες συνολικά, αλλά η Ολυμπιάδα είναι αυτή η οποία έχει να επιδείξει στο παρελθόν ήδη μια συμμετοχή σε τελικό του θεσμού, πράγμα το οποίο συντελεί σε μια Κυπελλική παράδοση, η οποία αποτελεί οδηγό και στην εφετινή της πορεία. Εξάλλου μέχρι στιγμή, το γεγονός ότι έχει αποκλείσει Δόξας Νέας Μανολάδας και Αίαντα Γαστούνης, λέει πάρα πολλά πράγματα.

«Ξεσηκωμός» στο Γούμερο και τα γύρω χωριά

Το Γούμερο, ξαναζεί μέρες του 2008. Η Ολυμπιάδα, διεκδικεί ξανά τη συμμετοχή της στον Τελικό Κυπέλλου Ηλείας. Η πρώτη πράξη των Ημιτελικών, το αυριανό παιχνίδι, είναι η αφορμή αύριο το γήπεδο του Γουμέρου να ζήσει μεγάλες στιγμές, με εκατοντάδες φιλάθλων από τη γύρω περιοχή να συρρέουν στο γήπεδο. Και βέβαια οι φίλαθλοι της Ολυμπιάδας, οι οποίοι περιμένουν να γίνει αύριο το πρώτο βήμα για την είσοδο στον Τελικό. Αρκετό κόσμο ωστόσο αναμένεται να «κουβαλήσει» και από τα Σαβάλια ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται προ μιας ιστορικής ευκαιρίας, να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στον Τελικό του θεσμού.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 4μ.μ. Διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Κούλης, με Βοηθούς τους Χρήστο Λιάπη και Δημήτρη Κόρδα.

Αγγελόπουλος: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα»

Η Ολυμπιάδα δεν έχει προβλήματα με τιμωρίες, παρά μόνο θα της λείψουν δυο τραυματίες παίκτες τον τελευταίο καιρό, ο Αγριδιώτης και ο Φωτακόπουλος. Ο Χρήστος Αγγελόπουλος, τεχνικός της ομάδας, μιλώντας για τα επικείμενα δυο παιχνίδια αναφέρει: «Παλεύουμε σε δυο μέτωπα με μεγάλες αξιώσεις και αυτό είναι λογικό να έχει επιφέρει ενθουσιασμό στον κόσμο μας. Το κλίμα είναι άριστο, τα τελευταία αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε αύριο να κάνουμε ένα πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας στον Τελικό».

 

Ανδριόπουλος: «Ιστορικές συναντήσεις για την ομάδα μας»

Με τη σειρά του τεχνικός του Ολυμπιακού Σαβαλίων, Θοδωρής Ανδριόπουλος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, πλην του μακροχρόνια τραυματία Σωτήρη Σταυρούλια, αντιμετωπίζει το ματς σαν μια μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση, αλλά και ένα καθήκον της ομάδας: «Η πρόκρισή μας στον Τελικό Κυπέλλου, αποτελεί έναν από τους στόχους για την εφετινή σεζόν. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας και αυτό μας υποχρεώνει να εμφανιστούμε αυτοί που πρέπει. Δεν υπάρχουν σε αυτά τα παιχνίδια προγνωστικά. Αύριο ζητάμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα